Showbiz

Ελισάβετ Σπανού: Κάθε λεπτό ευτυχίας με την κόρη της – Η τρυφερή ανάρτηση για τους δυο μήνες

Την ομορφότερη περίοδο της ζωής της βιώνει η Ελισάβετ Σπανού.

Η τραγουδίστρια πριν λίγο καιρό έφερε στον κόσμο το πρώτο της μωρό, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Ελισάβετ Σπανού: «Έφυγα κλαίγοντας από το μαιευτήριο» - Οι σχέσεις με τον πατέρα της κόρης της»

Μαμά και κόρη είναι αχώριστες με την Ελισάβετ να μετρά κάθε στιγμή, κάθε λεπτό ευτυχίας στο μαζί της. Πρόσφατα η ίδια έκανε ένα τρυφερό story με την μικρούλα χωμένη στην αγκαλιά της με αφορμή τους δυο μήνες ζωής της.

Δες τη φωτό

«Ό,τι και να πω νομίζω ότι θα φτάνει λίγο στα αφτιά σας. Είμαι χαρούμενη. Είμαι ευτυχισμένη. Καθυστέρησα λίγο να πάρω το μωρό στο σπίτι γιατί παρουσίασε νεογνικό ίκτερο, οπότε έμεινε πέντε μέρες μέσα στη μονάδα του μαιευτηρίου.

Αυτό μου δυσκόλεψε πάρα πολύ την καθημερινότητά μου γιατί στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Βγήκα το βράδυ από το μαιευτήριο κλαίγοντας, γιατί άφησα το παιδί πίσω. Πήγαινα κάθε μέρα στο μαιευτήριο αρκετές ώρες για να τη θηλάζω και να την παίρνω αγκαλιά. Πέρασα μια αρκετά μοναχική εγκυμοσύνη. Με βοηθάει πάρα πολύ η μητέρα μου. Δε θα μπορούσα να τα καταφέρω τις πρώτες ημέρες χωρίς τη βοήθειά της.

Με στηρίζει πάρα πολύ η οικογένειά μου. Πάντα χρειάζεσαι έναν σύντροφο, είτε έχεις παιδί είτε όχι. Η συντροφικότητα είναι πολύ βασική για το ανθρώπινο είδος. Νιώθω χαρά γι’ αυτό που έχω και πραγματικά δε θα μπορούσα να τα καταφέρω χωρίς τους γονείς μου. Τώρα, πως θα ήταν τα πράγματα αλλιώς, είναι πολύ υποθετικό», είπε η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Ελισάβετ Σπανού: Εξιτήριο για το νεογέννητο – Μετά από 5 ημέρες που πηγαινοέρχομαι στο μαιευτήριο...

Ελισάβετ Σπανού: Η νέα ζωή με τη νεογέννητη κόρη της - «Και μοναξιά έχει & κλεισούρα & κούραση...»

Η Ελισάβετ Σπανού για τη γέννηση της κόρης της: Είναι απίστευτο! Την έχω στα χέρια μου και...

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved