Σπάνια εμφάνιση του Χρήστου Δάντη με τον μικρό του γιο, Σήφη - Αποκλειστικές φωτογραφίες
Showbiz

Σπάνια εμφάνιση του Χρήστου Δάντη με τον μικρό του γιο, Σήφη - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Ο Χρήστος Δάντης έχει κάνει τέσσερις γάμους και έχει τρία υπέροχα παιδιά. Τώρα διατηρεί σχέση με την Ασημίνα Χατζηανδρέου και δεν αποκλείεται να τον δούμε να κάνει κι έναν πέμπτο.

Θυμίζουμε πως ο πρώτος γάμος του τραγουδιστή είχε γίνει το 1993 με την τραγουδίστρια Λίτσα Γιαγκούση και κράτησε μόλις έναν χρόνο. Ο δεύτερος ήταν με την επίσης τραγουδίστρια Κατερίνα Τοπάζη, ο οποίος κράτησε 7 χρόνια. Μαζί απέκτησαν μάλιστα και τον γιο τους Χριστόφορο, γνωστό μουσικό και ηθοποιό που χαράσσει τη δική του πορεία στον χώρο.

Ο τρίτος του γάμος ήταν με την τραγουδίστρια Φλώρα Θεοδώρου ο οποίος έληξε άδοξα, ενώ από τον τέταρτο γάμο του με τη Θοδώρα Βουτσινά απέκτησε τα άλλα δύο του παιδιά, την κόρη του Μαριζέτα, η οποία είναι 13 ετών αλλά και τον γιο τους Σήφη, ο οποίος είναι σήμερα 10 ετών.

Ασημίνα Χατζηανδρέου: Έτσι της έκανε ο Χρήστος Δάντης την πρόταση γάμου

Ο Χρήστος Δάντης τρέφει ιδιαίτερη αδυναμία σε όλα του τα παιδιά όμως πολλοί δεν γνωρίζουν καθόλου τα μικρότερα καθώς είναι σπάνιες οι φορές που ο τραγουδιστής θα κάνει κάποια ανάρτηση ή θα πάει κάπου μαζί τους, καθώς είναι πολύ νεαρά σε ηλικία και έχουν άλλα ενδιαφέροντα.

https://www.instagram.com/p/BgUBQrvlvO1/

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr εντόπισε και απαθανάτισε τον Χρήστο Δάντη, κατά τη διάρκεια των διακοπών του στη Σύρο, με τον μικρό του γιο, Σήφη. Μπαμπάς και γιος δεν κατάφεραν να περάσουν απαρατήρητοι από τους περαστικούς καθώς πρόκειται για έναν από τους πιο δημοφιλείς και αγαπητούς καλλιτέχνες στη χώρα μας που δύσκολα κανείς θα τον προσπεράσει χωρίς να του δώσει σημασία.

Θυμίζουμε πως σε μια από τις λιγοστές δηλώσεις του Χρήστου Δάντη στα παιδιά του είχε αναφέρει: «Ο μικρός μου γιος έχει πάθος με τη μουσική όπως και ο μεγαλύτερος μου ο Χριστόφορος».

Ο μικρός Σήφης είχε βαφτιστεί στο όμορφο νησί των Κυκλάδων όπου και τους απαθανατίσαμε. «Ιωσήφ-Διονύσιος ή “Σήφης ο Συριανός”! Να ζήσεις αγοράκι μας!!», είχε γράψει τότε ο τραγουδιστής σε ανάρτησή του.

Δείτε τις φωτογραφίες από την σπάνια αυτή εμφάνισή τους στη gallery:

Διαβάστε επίσης:

Μαρτίκας για Δάντη: «Υπέπεσε σε λάθος για τα μάτια της πιο αντιπαθητικής παίκτριας του Survivor»

Με μονόπετρο στο χέρι η Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Ο γάμος μου με τον Χρήστο Δάντη θα είναι...»

Ο Τριαντάφυλλος απαντά στον Δάντη: «Πώς γεμίζουν τα μαγαζιά αφού είμαι φάλτσος;» - Οι νέες σπόντες

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved