Showbiz

Γκέλια: Είναι ευτυχία να κάνεις μια δουλειά που σε κάνει πλούσιο και σαν άνθρωπο και σαν ηθοποιό

Για το Ναυάγιο, τα νούμερα τηλεθέασης αλλά για τις στιγμές που δεν χτυπούσε το τηλέφωνο του για δουλειά, μίλησε ο Νίκος Γκέλια.

Πού θα σε απολαμβάνουμε τη νέα σεζόν τηλεοπτικά;

Θα είμαι στον Alpha στη σειρά «Τιμωρός» με Δημήτρη Λάλο, τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, τη Μαρίνα Καλογήρου και εκλεκτούς ακόμη συναδέλφους. Έχω τεράστιο άγχος και αγωνία γι’ αυτή τη σειρά. Έχει πολύ ενδιαφέρον ο ρόλος μου, και θέλω να τον κάνω πολύ καλά. Έχω τρακ. Μέσα σε όλο αυτό το σκοτάδι, ο χαρακτήρας που υποδύομαι έχει χιούμορ, είναι από τους καλούς κακούς (γέλια).

Τιμωρός: Αυτά είναι τα πρόσωπα που θα δούμε στο πλευρό του Δημήτρη Λάλου

Μετά την πρεμιέρα της σειράς θα παρακολουθήσει τα ποσοστά τηλεθέασης ή δεν σ’ απασχολεί το κομμάτι αυτό;

Εννοείται θα παρακολουθήσω τα ποσοστά τηλεθέασης και όποιος λέει ότι δεν τα παρακολουθεί, νομίζω λέει λίγο ψέματα. Σίγουρα, άλλο το εμπορικό και άλλο το καλλιτεχνικό κομμάτι, αυτά τα δυο διαφέρουν. Μπορεί καλλιτεχνικά όντως να έχεις κάνει κάτι εξαιρετικό και να παίζουν ρόλο πάρα πολλές συνιστώσες για τον λόγο που δεν κάνει νούμερα μια σειρά.

Το «Ναυάγιο» τι γεύση σου άφησε;

Πολλή αγάπη. Περάσαμε εξαιρετικά όλοι μαζί, δημιουργήσαμε φιλίες. Ήμουν με τον Θάνο Λέκκα πριν μερικές μέρες και λέγαμε «Παναγία μου τι περάσαμε αυτόν τον χρόνο». Είναι ευτυχία να κάνεις μια δουλειά που σε κάνει πλούσιο και σαν άνθρωπο και σαν ηθοποιό.

Υπήρξαν στιγμές στην καριέρα σου που το τηλέφωνο δεν χτυπούσε για δουλειά;

Να μην το γρουσουζέψω, τα τελευταία χρόνια πηγαίνει καλά. Μια περίοδος μόνο που ήταν να γεννηθεί το παιδί μου, είχα πει «όχι» σε δουλειές, γιατί ήθελα να είμαι εκεί παρών. Όταν αποφάσισα να επιστρέψω όμως, είχαν κλείσει όλες οι δουλειές και δεν είχα κάτι να με περιμένει. Έτσι, έπιασα δουλειά σ’ ένα μπαρ. Μόλις ξεκίνησα να δουλεύω εκεί μετά από μια εβδομάδα, με πήραν τηλέφωνο να πάω γι’ αντικατάσταση σε κεντρικό θέατρο

Δεν είχες πρόβλημα να πιάσεις δουλειά σε κάτι άσχετο με την υποκριτική...

Όχι, έπρεπε να ζήσω, τι να έκανα;

Πηγή Λοιπόν

Νίκος Γκέλια: Το Ναυάγιο, η σύζυγος, η καθημερινότητα με το παιδί & η συγγνώμη στον Βίγκο Μόρτενσεν

Νίκος Γκέλια: Αυτή είναι η κατά 6 χρόνια μεγαλύτερη σύζυγός του και είναι κούκλα

Νίκος Γκέλια: «Όντας Αλβανός εκείνη την περίοδο ήταν από μόνο του πολύ δύσκολο»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved