Showbiz

Αλέξανδρος Τσουβέλας: Κινείται νομικά και προειδοποιεί: «Αυτό ήταν το τελευταίο...»

Summer’s Cool: Στην εκπομπή του ΣΚΑΙ μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης 31/7 ο Αλέξανδρος Τσουβέλας με αφορμή την τελευταία ανάρτηση που έκανε στο Facebook.

Ο ίδιος προειδοποίησε ότι από εδώ και στο εξής θα κινείται νομικά και δεν θα ξαναανεχτεί κανένα υβριστικό σχόλιο από κανέναν.

«Ο μόνος λόγος που μια στο τόσο ασχολούμαι με κάποιον δικαστικά και με ένταση που με προτρέπει σε θάνατο (είναι πάρα πολλοί) δεν είμαι εγώ. Εμένα δεν με ενδιαφέρει. Είναι για κάποιον άνθρωπο που μπορεί ένα τέτοιο σχόλιο να του αλλάξει τη ζωή, να τον οδηγήσει σε άσχημες σκέψεις κτλ. Δεν θα το κάνω για μένα για άλλη μια φορά. Εκ της διευθύνσεως. Τα λέμε, ένστολε Μάκη», έγραψε ο Αλέξανδρος Τσουβέλας.

Αλέξανδρος Τσουβέλας: Θα ήθελα να πηγαίνω και εγώ στις δουλειές των ανθρώπων που μας βρίζουν & να...

Στον ΣΚΑΙ ανέφερε: «Γενικά δεχόμαστε άσχημα σχόλια, ok… αλλά δεχόμαστε και σχόλια που σε προτρέπουν σε πολύ άσχημα πράγματα, όπως “πήδα από το μπαλκόνι να ησυχάσουμε”. Αυτό ήταν το τελευταίο σχόλιο για το οποίο αποφάσισα να κινηθώ νομικά με την δικηγόρο μου..,Με το πρόσχημα ότι είμαστε διάσημα πρόσωπα και πρέπει να τα ανεχόμαστε. Εγώ δεν το ανέχομαι και μπορώ να διαχειριστώ τα συναισθήματά μου, αλλά ένα παιδί εκεί έξω ίσως να μη μπορεί να το διαχειριστεί…

Είπα στους δικούς μου: "ένας κάθε φορά θα την πληρώνει". Απαντάω συνέχεια και τσακώνομαι με όλο τον κόσμο…Μου λένε κάποιοι: "μπορεί να έχει κάποιο πρόβλημα ο άνθρωπος". Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πώς αυτοί οι άνθρωποι πηγαίνουν πάντα προς την αρνητική κατεύθυνση; Από πού κι ως πού να δίνω εγώ περιθώριο και συγχώρεση; Κάπου είναι και βαρετό συνέχεια».

Αλέξανδρος Τσουβέλας: «Τοποθέτησαν άγαρμπα σε εκπομπές παιδιά με followers για τηλεθέαση αλλά...»

Αλέξανδρος Τσουβέλας: «Μου εύχονται καθημερινά να μην ζήσω»

Αλέξανδρος Τσουβέλας: «Τσακώνομαι στο Facebook, ξεκατινιάζομαι κανονικά»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved