Showbiz

Νίκος Κουρκούλης: Με τον γιο του Ραφαήλ στη Μύκονο για τον Travis Scott - Exclusive

Στη Μύκονο βρίσκεται αυτές τις ώρες ο αγαπημένος τραγουδιστής Νίκος Κουρκούλης και το gossip-tv.gr τον απαθανάτισε.

Ο ερμηνευτής των επιτυχιών που ξέρει να μας ξεσηκώνει πάντα, βρέθηκε στο νησί των ανέμων με τον γιο του, Ραφαήλ, με αφορμή την εμφάνιση του Travis Scott σε γνωστό μαγαζί του νησιού.

Ο Νίκος Κουρκούλης, έκανε τις βόλτες του, απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα, έχοντας πάντα στο πλευρό του τον γιο του. Όπως ήταν φυσικό δεν κατάφερε να περάσει απαρατήρητος και όλοι του μιλούσαν και του ζητούσαν να βγουν μαζί μια αναμνηστική φωτογραφία. Εκείνος φυσικά δεν είπε σε κανέναν όχι και ήταν πολύ ευγενικός όπως πάντα άλλωστε.

Επέτειος γάμου για Κουρκούλη - Κελεκίδου: Η εγκυμονούσα νύφη και η κουμπάρα Ελένη Μενεγάκη

Ο Travis Scott θα εμφανιστεί απόψε και πάρα πολλοί θα βρεθούν εκεί για να τον απολαύσουν. Ο Νίκος Κουρκούλης δεν θα μπορούσε να χαλάσει το χατίρι στον γιο του και έτσι πήγαν μαζί στη Μύκονο για τη μοναδική αυτή βραδιά που σίγουρα θα τους μείνει αξέχαστη.

Θυμίζουμε ότι τόσο ο τραγουδιστής όσο και η σύζυγός του Κέλλυ Κελεκίδου, φροντίζουν όλα αυτά τα χρόνια που είναι στην πρώτη γραμμή να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να προστατεύουν τα δύο τους παιδιά, Ραφαήλ και Ελπινίκη.

Διαβάστε επίσης:

Κουρκούλης για το θέμα υγείας: «Το συζητάμε κάθε φορά για να δώσουμε κουράγιο στους ομοιοπαθούντες»

Κουρκούλης: «Μιλάω μόνο στις προσευχές μου για τον Καρρά. Έγραφαν βλακωδέστατα δημοσιεύματα...»

Κουρκούλης: «Είναι σοκαριστικό όταν μαθαίνεις και ακούς τη λέξη ‘καρκίνος’. Είχα έναν άγγελο»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved