Τάσος Ιορδανίδης: Όταν ο ηθοποιός έπαιξε «Στο παρά πέντε» 19 χρόνια πριν
Media

Τάσος Ιορδανίδης: Όταν ο ηθοποιός έπαιξε «Στο παρά πέντε» 19 χρόνια πριν

Ο Τάσος Ιορδανίδης «Στο παρά πέντε» - Είναι η σειρά φαινόμενο της ελληνικής τηλεόρασης που προβάλλεται ακόμα και σήμερα με τεράστια επιτυχία μέσα από το Μεγάλο κανάλι.

Ο λόγος για το θρυλικό Παρά πέντε που αποτελεί τη μεγαλύτερη επιτυχία της μικρής οθόνης από το ξεκίνημα της ιδιωτικής τηλεόρασης μέχρι και σήμερα.

Στο σήριαλ που λατρέψαμε είχαν περάσει και αρκετοί ηθοποιοί που τότε ήταν σχετικά άγνωστοι στο ευρύ κοινό. Ένας από αυτούς είναι και ο Τάσος Ιορδανίδης ο οποίος έχει ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια τόσο μέσα από τη σειρά του Μega Η γη της ελιάς όσο και με την παρουσίαση της εκπομπής Μπαμπάδες στην ΕΡΤ.

H Αγγελική Λάμπρη & οι 78 εβδομάδες «σιωπής» - Πώς είναι σήμερα η «Αγγέλα» από το Παρά Πέντε;

IORDANIDIS-KRONAKI.jpg

«Στο παρά πέντε» εμφανίστηκε σε νεαρή ηλικία και όπως θα δείτε αρκετά διαφορετικός. Ο ίδιος έπαιξε υποδύθηκε έναν προπονητή που βοήθησε τους 5 ώστε να γλυτώσουν από τους κακούς.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής καταφέρνει μέσα από κάθε ρόλο που υποδύεται να τραβήξει τα βλέμματα, ενώ έχει υποδυθεί τόσο δραματικούς όσο και κωμικούς ρόλους. Ενδεικτικά μερικές από τις τηλεοπτικές σειρές που έχει λάβει μέρος είναι οι: “Λίτσα.com”, “Πόσο γλυκά με σκοτώνεις”, “Ιατρικό απόρρητο (2008)”, “Έτερος Εγώ: Χαμένες Ψυχές (2019)”, “Στο παρά 5” και άλλες.

Δείτε τις εικόνες:

23ss.jpg
2232.jpg

Ελένη Κρίτα για Παρά Πέντε: «Μου έλεγαν ότι είμαι σνομπ, με έλεγαν “Δράκουλα” και “Δρακουμέλ”»

Έφη Παπαθεοδώρου: «Στην αρχή δεν ήθελα να παίξω τον ρόλο της Θεοπούλας στο Παρά Πέντε»

Σμαράγδα Καρύδη: Ο λόγος που δεν την ήθελαν αρχικά στο Παρά 5 - «Λύθηκε γρήγορα η παρεξήγηση»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved