Μπόμπα:Οι τελευταίες στιγμές από τις διακοπές με τον Τανιμανίδη & τα δίδυμα στη Νάξο & η ανακοίνωση
Showbiz

Μπόμπα:Οι τελευταίες στιγμές από τις διακοπές με τον Τανιμανίδη & τα δίδυμα στη Νάξο & η ανακοίνωση

 Η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε στιγμιότυπα από τις καλύτερες στιγμές της από τη Νάξο όπου βρισκόταν με τις δίδυμες κόρες της, Αριάνα και Φιλίππα και τον σύζυγό της Σάκη Τανιμανίδη.

Η influencer δεν στάθηκε μόνο στις υπέροχες οικογενειακές διακοπές της αλλά ανακοίνωσε ότι θα κάνει καιρό να δει τον Σάκη Τανιμανίδη, μιας και ξεκινούν τα γυρίσματα της νέας ταξιδιωτικής εκπομπής που θα παρουσιάζει με τον Γιώργο Μαυρίδη και θα προβληθεί από τον ΑΝΤ1.

Οι οικογενειακές διακοπές τελείωσαν και η Χριστίνα Μπόμπα, ο Σάκης Τανιμανίδης και τα δίδυμα επιστρέφουν στην Αθήνα για να χαιρετήσουν τον μπαμπά που θα λείπει αρκετό καιρό λόγω της ταξιδιωτικής εκπομπής.

chrismpo_1722431679_3424327581957723181_45712480.jpg

Συγκεκριμένα η Χριστίνα ανέφερε: «Σήμερα είναι η τελευταία μας μέρα στη Νάξο (…για φέτος τουλάχιστον) Ήταν ένας μαγικός Ιούλιος ! Που κάπως τον απολαύσαμε λίγο παραπάνω μιας και τον Αύγουστο θα αποχωριστούμε τον μπαμπά της οικογένειάς μας για αρκετό καιρό. July fav moments».

Δείτε τα μοναδικά στιγμιότυπα από τις διακοπές της Χριστίνας Μπόμπα στη Νάξο, αλλά και τις τελευταίες στιγμές της οικογένειάς της στο νησί πριν επιστρέψουν στην Αθήνα και αποχαιρετήσουν τον Σάκη που θα ταξιδέψει σε πολλές χώρες για τη νέα εκπομπή!

Διαβάστε επίσης:

Χριστίνα Μπόμπα: Ενθουσιασμένη με τη Νάξο - Ο απίθανος χορός της σε γλέντι στο νησί

5+1 Ελληνίδες μαμάδες που «αναστατώνουν» με τις καλοκαιρινές τους πόζες το Instagram!

Χριστίνα Μπόμπα: Πόζαρε στη Νάξο, μαζί με την αδελφή της Ελίνα - Η απίστευτη ομοιότητά τους

Μπόμπα: Συγκινεί με το νέο βίντεο του Σάκη Τανιμανίδη & τις κόρες τους - «Ο καλύτερος μπαμπάς»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved