Μαρία Βοσκοπούλου: Ο λόγος που ο αξέχαστος Τόλης την αποκαλούσε «Παιδί της Παναγιάς» & η... λαχτάρα
Showbiz

Μαρία Βοσκοπούλου: Ο λόγος που ο αξέχαστος Τόλης την αποκαλούσε «Παιδί της Παναγιάς» & η... λαχτάρα

Ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο του 2001 η Άντζελα Γκερέκου και ο αξέχαστος Τόλης Βοσκόπουλος βίωσαν την πιο δυνατή, δύσκολη αλλά ταυτόχρονα και πιο ευτυχισμένη στιγμή της κοινής τους ζωής αφού γεννήθηκε η κόρη τους, Μαρία

Η Μαρία σήμερα έχει γενέθλια και γίνεται 23 ετών. Ακολουθώντας κατά πόδας τα χνάρια της μητέρας της στην υποκριτική, βιαζόταν να βγει από την κοιλιά της μητέρας της και να γνωρίσει τον κόσμο, έστω και αν έπρεπε να γεννηθεί δύο μήνες αργότερα, τον Οκτώβριο.

Μαρία Βοσκοπούλου: Οι διακοπές σε πολυτελές ξενοδοχείο και οι πόζες με μπικίνι

image00019.jpg

Η Μαρία Βοσκοπούλου με τη μητέρα της Άντζελα Γκερέκου στο μνημόσυνο του αξέχαστου πατέρα της, Τόλη Βοσκόπουλου.

Εκείνη ήθελε να βγει και μάλιστα διάλεξε και την ημέρα που γιορτάζει όλη η Ελλάδα, ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο. Η Μαρία Βοσκοπούλου γεννήθηκε πρόωρα αλλά ευτυχώς πήγαν όλα κατ' ευχήν παρ' όλο που λαχτάρησαν και οι δύο γονείς της. Όπως είχε γράψει και η ίδια η Άντζελα Γκερέκου το 2018 στα social media ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας προωρότητας που γιορτάζεται κάθε Νοέμβριο: «Σήμερα «Παγκόσμια ημέρα προωρότητας». Αφιερωμένη η φωτογραφία σε όλους τους μικρούς ήρωες και ηρωίδες που παλεύουν για τη ζωούλα τους! Σε όλες εσάς που τα μικρά σας ήρθαν πιο νωρίς θέλω να σας πω πως δεν πρέπει να χάνετε την πίστη σας ούτε στιγμή! Σε αυτή την φωτογραφία παίρνω αγκαλιά το πρόωρο μωρό μου πρώτη φορά έξω απο τη θερμοκοιτίδα. Λίγες μέρες μετά ήρθε σπίτι μας γερή και δυνατή!».

Το 2022, η Άντζελα Γκερέκου, θέλοντας να ευχηθεί στην κόρη της δημόσια για τα γενέθλιά της, είχε κάνει μία αποκάλυψη για την οικογένειά της. Συγκεκριμένα έγραψε:

«21 χρόνια πριν ανήμερα της Παναγίας ήρθες στην ζωή μας και μας γέμισες με την μεγαλύτερη χαρά. Το παιδί της Παναγιάς έλεγε ο μπαμπάς σου… Σήμερα σε καμαρώνουμε γιατί είσαι ένα υπέροχο πλάσμα γεμάτο καλοσύνη και αγάπη. Από τα βάθη της ψυχής μας, Χιλιόχρονη και Ευλογημένη καρδιά μας. Σ’ αγαπάμε πολύ. Εγώ από εδώ. Ο μπαμπάς από εκεί…».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved