Αντώνης Σρόιτερ: Οικογενειακές διακοπές στο νησί και οι βόλτες με φουσκωτό σε απόμερες παραλίες!
Showbiz

Αντώνης Σρόιτερ: Οικογενειακές διακοπές στο νησί και οι βόλτες με φουσκωτό σε απόμερες παραλίες!

Μπαίνουμε για τα καλά στη high season του ελληνικού καλοκαιριού και σύντομα δεν θα υπάρχει ούτε... τετραγωνικό ελεύθερο για να απλώσει κανείς την πετσέτα του σε παραλία. 

Ο Αντώνης Σρόιτερ όμως, έχει βρει τη λύση για να μην συνωστίζεται σε κοσμικές ή πολυσύχναστες παραλίες αλλά να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Με ένα μικρό φουσκωτό, ο anchorman του κεντρικού δελτίου ειδήσεων επιδίδεται σε θαλάσσιες βόλτες μαζί με τη σύζυγό του Ιωάννα Μπούκη και τις δύο κόρες τους Νάντια και Παυλίνα ενώ στην παρέα τους είναι και η σκυλίτσα τους, η Λάρα.

Αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που ανέβασε η Ιωάννα Μπούκη χθες (2/8), δεν σταματούν να επισκέπτονται απόμερες παραλίες και έρημες βραχονησίδες και να ανακαλύπτουν άγνωστες ομορφιές του Αιγαίου.

Όσο για τον γνωστό δημοσιογράφο, δείχνει να είναι πραγματικά πολύ χαρούμενος για την επιλογή του τις φετινές διακοπές, απολαμβάνοντας όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα του πρόσωπα, πριν επιστρέψει και πάλι στις επαγγελματικές υποχρεώσεις και το βαρύ καθημερινό του πρόγραμμα. Δείτε φωτογραφίες που ανέβασε η Ιωάννα Μπούκη:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved