Σταρόβας-Σταθάκη: Το δείπνο σε μπαλκόνι με θέα & καλή παρέα - Εμφανής η απώλεια κιλών του Δημήτρη
Showbiz

Σταρόβας-Σταθάκη: Το δείπνο σε μπαλκόνι με θέα & καλή παρέα - Εμφανής η απώλεια κιλών του Δημήτρη

Πολύ καλά στην υγεία του δείχνει να είναι ο Δημήτρης Σταρόβας μετά τη σοβαρή περιπέτεια που είχε, ύστερα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη τον περασμένο Μάιο. 

Ο πολυπράγμων καλλιτέχνης, έχοντας χάσει πολλά κιλά και διανύοντας μία περίοδο αποκατάστασης των μικρών βλαβών που του έχει αφήσει το επεισόδιο κυρίως στην ομιλία, βρέθηκε να απολαμβάνει το δείπνο του μαζί με την αγαπημένη του Άννα Σταθάκη η οποία δεν έχει φύγει στιγμή από το πλευρό του.

Δημήτρης Σταρόβας: Στιγμιότυπα από τη πρώτη βραδινή έξοδο μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας του

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-382024-104552-pm.bmp.jpg

Στην ίδια παρέα ήταν και η Σάντρα Βουτσά αλλά και ο Γιάννης Σπαλιάρας μαζί με τη σύντροφό του όπως και ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου στον Βύρωνα που επέλεξαν όλοι μαζί να δειπνήσουν. Πρόκειται για έναν χώρο με μοναδική θέα που έδειξε να εντυπωσιάζει την παρέα η οποία δοκίμασε ελαφρές μεσογειακές γεύσεις παρέα με καλό κρασί.

Η κόρη του αξέχαστου Κώστα Βουτσά μάλιστα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok αλλά και στο Instagram ένα βίντεο από την υπέροχη αυτή βραδιά, με τον Δημήτρη Σταρόβα φυσικά να κλέβει την παράσταση με την καλή του διάθεση και τους αστείους μορφασμούς του.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved