To nightout της Κωνσταντίνας, οι τρυφερές στιγμές της Λάουρας με τον γιο της & η Μήλος της Τσολάκη
Gossip Specials

To nightout της Κωνσταντίνας, οι τρυφερές στιγμές της Λάουρας με τον γιο της & η Μήλος της Τσολάκη

Έτσι περνούν το πρώτο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου οι Έλληνες celebrities!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, με δύο μωρά στην αγκαλιά της και ειδικά με ένα που είναι νεογέννητο, δεν έχει και πολύ ελεύθερο χρόνο. Χθες το βράδυ όμως (3/8) η παρουσιάστρια έκανε βραδινή έξοδο και φυσικά έδειχνε πολύ χαρούμενη γι' αυτό.

Μάλιστα ανέβασε φωτογραφίες της στο instagram θέλοντας να μοιραστεί αυτές τις ξέγνοιαστες στιγμές της, εκτός σπιτιού όπου είναι αφοσιωμένη στα δύο αγοράκια της. Όχι πως δεν έχει κάνει και οικογενειακώς τα μπάνια της όμως άλλο πράγμα η βραδινή έξοδος και η διασκέδαση με φίλους.

Δείτε φωτό:

https://www.instagram.com/p/C-PuPJYIcrE/

Στην πανέμορφη Μήλο κάνει διακοπές η Ελένη Τσολάκη η οποία λατρεύει τις Κυκλάδες και θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τις εικόνες που αντίκρισε στο νησί.

Η παρουσιάστρια μαγεύτηκε από τη φυσική ομορφιά της Μήλου και φυσικά πόζαρε με φόντο ένα μέρος του νησιού που είναι γνωστό στα πέρατα του κόσμου. Δείτε παρακάτω:

Η Λάουρα Νάργιες η οποία σύντομα θα γιορτάσει τα γενέθλιά της, βρίσκεται με τον γιο της, Αλέξανδρο στη Γερμανία, που θεωρεί δεύτερη πατρίδα της. Εκεί άλλωστε ζει η οικογένειά της και κάθε φορά που βρίσκεται στο πατρικό της νιώθει ευτυχισμένη. Η όμορφη παρουσιάστρια ανέβασε και τις πρώτες φωτογραφίες μαζί με τον γιο της ο οποίος έδειξε να χαίρεται κάθε στιγμή του με τον βροχερό καιρό. Δείτε παρακάτω:

https://www.instagram.com/p/C-IsfhKCGY5/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved