Adele: Διέκοψε την συναυλία της στο Μόναχο για να δείξει τα 100μ. γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες
ΑΠΕ ΜΠΕ
Showbiz

Adele: Διέκοψε την συναυλία της στο Μόναχο για να δείξει τα 100μ. γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Τη συναυλία της στο Μόναχο για να παρακολουθήσει τον τελικό των 100 μέτρων γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες διέκοψε η Adele

Τη στιγμή αυτή δεν την κράτησε μόνο για εκείνη, καθώς ο τελικός προβλήθηκε στις γιγαντοοθόνες του σταδίου, όπου τον παρακολούθησαν 80.000 ανθρώπων που βρέθηκαν στην συναυλία της σταρ.

Στο βίντεο, ο αφηγητής στους Ολυμπιακούς Αγώνες ανακοίνωσε ότι ο Julien Alfred της Saint Lucia κέρδισε την πρώτη θέση στο 10.72, με τη Sha’Carri Richardson από την Team USA να τερματίζει λίγο μετά από αυτήν.

1671538001313-315404445-adele-paul6.jpg

Adele

Μόλις είδε τη νικήτρια, η Adele είπε στο κοινό: “Ας της δώσουμε ένα χειροκρότημα!” Και πρόσθεσε, “Ας συνεχίσουμε με το σόου. Φανταστικά, Αγία Λουκία!”

Ένα άλλο κλιπ από μια συναυλία το προηγούμενο βράδυ δείχνει τη νικήτρια των 16 Grammy να μιλάει για την παρακολούθηση των Ολυμπιακών Αγώνων. “… Ενώ παρακολουθούσα αθλητές παγκόσμιας κλάσης, θα έλεγα, “Ωχ, αυτή η προσγείωση ήταν λίγο άβολη, έτσι δεν είναι; Ω, τα πόδια της δεν ήταν πραγματικά ίσια.” Εν τω μεταξύ, αν δοκίμαζα κάτι από αυτά που κάνουν, θα ήμουν νεκρή».

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακοί Αγώνες: Συγκλονίζει ο χρυσός Νόα Λάιλς: «Έχω άσθμα, δυσλεξία, άγχος και κατάθλιψη»

Ολυμπιακοί Αγώνες - Καραλής: Η ανάρτηση πριν τον μεγάλο τελικό- Σήμερα είναι η μεγάλη μέρα...

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Πετρούνιας αποθεώθηκε από τους παίκτες της Εθνικής πόλο στο Ολυμπιακό Χωριό

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved