Ελένη Φουρέιρα: «Σκορπά εγκεφαλικά» με το μικροσκοπικό μαύρο μπικίνι της στην παραλία

Instagram / foureira

Showbiz

Ελένη Φουρέιρα: «Σκορπά εγκεφαλικά» με το μικροσκοπικό μαύρο μπικίνι της στην παραλία

Η Ελένη Φουρέιρα φωτογραφήθηκε με μικροσκοπικό μπικίνι στην παραλία δείχνοντας το υπέροχο κορμί της που χτίζει με διατροφή και γυμναστική!


Η τραγουδίστρια σε ένα διάλειμμα από τις συναυλίες της ανά την Ελλάδα, απόλαυσε τις βουτιές της και «σκόρπισε εγκεφαλικά» με τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram της.

Photo-shared-by-Eleni-Foureira-on-June-23-2024-tagging-@osereeswimwear.-May-be-an-image-of-1-person-underwear-and-pool..jpg

«6 χρόνια πριν, και μετά από ένα ισχυρό σοκ που υπέστην όταν η αδερφή μου εκδήλωσε την επάρατη νόσο, αποφάσισα να κάνω τα πάντα, να ερευνήσω κυριολεκτικά τα πάντα για το πώς μπορώ να βοηθήσω τον καθένα με το πραγματικό φάρμακο. Την τροφή. Επηρεασμένη από τις αποκαλύψεις για τα 4 λευκά, το αλάτι, την ζάχαρη, το λευκό αλεύρι & τα γαλακτοκομικά (πλην του γιαουρτιού), με δυσκολία στην αρχή, ξεκίνησα ένα ταξίδι με βαλίτσα μου τον πόνο και με προορισμό την ζωή. Ένα ταξίδι γεμάτο ενέργεια και ευεξία. Απαιτείται μεγάλη προσωπική προσπάθεια και ιδιαίτερη επιμονή για να γίνει κάτι συνήθεια, σωστά; Ωστόσο εγώ, κατάφερα μέσα σε 6 χρόνια να χάσω 20 κιλά και να γυμνάζομαι κάθε μέρα ανεξαιρέτως. Να τρέφομαι εγώ και τα παιδιά μου με πειθαρχία & ευχαρίστηση όσον αφορά τις πρώτες ύλες και τα 3 βασικά γεύματα της ημέρας. Νιώθει κανείς περήφανος όταν γεύεται, παρά τις απαγορεύσεις, ποιοτικές, υγιεινές αλλά & νόστιμες δημιουργίες. Τότε, ήρθε στη ζωή μου μια μεγάλη απόφαση», έχει δηλώσει μεταξύ άλλων στο παρελθόν για τον υγιεινό τρόπο ζωής που ακολουθεί.

Δείτε την παρακάτω με μικροσκοπικό μπικίνι

Elenh-Foyreira-1.webp

Νονά στη βάφτιση του ανιψιού της - Η ομοιότητα με την Ελένη & το τρυφερό μήνυμα

Ο υπέροχος στολισμός στο πάρτι της βάφτισης του γιου τους, Ερμή & οι νονοί του!

Φουρέιρα-Μποτία: Βάφτισαν τον γιο τους! Το πάρτι δίπλα στη θάλασσα & το όνομα που έδωσαν στον μικρό

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved