Κρεμλίδου: «Ο υπερτουρισμός στη Σαντορίνη δεν ισχύει» - «Μάλλον ζεις αλλού» της γράφουν
Showbiz

Κρεμλίδου: «Ο υπερτουρισμός στη Σαντορίνη δεν ισχύει» - «Μάλλον ζεις αλλού» της γράφουν

Η Έλενα Κρεμλίδου βρίσκεται στη Σαντορίνη με τον σύντροφό της και ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok λέγοντας ότι δεν ισχύει ότι το νησί βουλιάζει από κόσμο.

Η Έλενα Κρεμλίδου είπε: «Και λέω λοιπόν, αφού θα έρθω Σαντορίνη Αύγουστο, κάτσε να δω αν όλα τα άρθρα αυτά ισχύουν, ότι δηλαδή έχει βουλιάξει το νησί και δεν μπορείς να βγεις έξω από τους τουρίστες, ότι έχει 20.000 επιβάτες κάθε μέρα...».

Και πρόσθεσε: «Και με το που πατήσαμε το πόδι μας στο αεροδρόμιο και ήρθαν να μας πάρουν και να μας φέρουν στο ξενοδοχείο, ρώτησα τον άνθρωπο από την μεταφορά μας αν ισχύει αυτό που συμβαίνει και μου λέει "είναι ράδιο αρβύλα, δεν ισχύει τίποτα θα το δείτε και με τα μάτια σας". Όντως εμείς σταματήσαμε λίγο στην Οία να φάμε και ακόμα και εκεί ο κόσμος ήταν νορμάλ όπως κι άλλες φορές έχω έρθει Σαντορίνη καμία σχέση με αυτό περίμενα».

kremlidou-(1).jpg

Και συνέχισε λέγοντας: «Αλλά το θέμα είναι γιατί να υπάρχει αυτή η ράδιο αρβύλα, λένε ότι είναι για καλύτερη διαφήμιση αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θεωρείται καλή διαφήμιση το να λες ότι βουλιάζει ένα νησί και δεν μπορούν καν οι άνθρωποι που ζουν εδώ να βγουν έξω. Άλλοι λένε ότι υπάρχει κόσμος που επιλέγει το νησί ακριβώς επειδή υπάρχει κόσμος».

Και πρόσθεσε: «Μου στέλνουν μηνύματα ότι ο τουρισμός είναι 30 με 40 τοις εκατό κάτω και τους λέω OK. Εγώ ήθελα απλά την γνώμη σας και αν πιστεύετε ότι είναι έξυπνη διαφήμιση το να λες ότι υπάρχει υπερτουρισμός ενώ δεν υπάρχει, αν κάνει καλό ή κακό ή κακό εν τέλει στην οικονομία».

kremlidou-(3).jpg

Αυτές οι δηλώσεις της έκαναν κάποιους να αντιδράσουν.

«Μάλλον ζεις σε άλλο κόσμο» της έγραψε κάποιος. «Μάλλον δεν πήγες στα Φηρά» πρόσθεσε ένας άλλος.

Μάλιστα, εργαζόμενος σε κρουαζιερόπλοιο είπε στην Έλενα Κρεμλίδου: «Προχτές μόνο από το δικό μου κρουαζιερόπλοιο αποβίβασα 3200 επιβάτες».

Έλενα Κρεμλίδου: Πήρε το πτυχίο της & δες στιγμιότυπα από την ορκωμοσία της

Μαμά: Η Έλενα Κρεμλίδου & η μαμά της αντιμετωπίζουν ένα αχτύπητο δίδυμο

Έλενα Κρεμλίδου κατά Survivor: «Το μοντάζ κάνει θαύματα, έπαθα ηλίαση και έλεγαν ότι είμαι τεμπέλα»

Το μάξι ριγέ φόρεμα της Ραμόνα, το ροζ πανωφόρι της Καλομοίρας και η casual εμφάνιση της Κρεμλίδου

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved