Ζενεβιέβ Μαζαρί: Το εντυπωσιακό άλμπουμ από τις διακοπές με τον σύζυγο & τα παιδιά της
Showbiz

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Το εντυπωσιακό άλμπουμ από τις διακοπές με τον σύζυγο & τα παιδιά της

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί αφού απόλαυσε υπέροχες στιγμές με τα παιδιά και τον σύζυγό της, τον φωτογράφο, Βασίλη Καρύδη στην Τήνο, τώρα  κάνουν διακοπές στο Καστελλόριζο.

Το ακριτικό νησί που πήρε το όνομά του από το κάστρο με τις κόκκινες πέτρες, επέλεξε η Ζενεβιέβ Μαζαρί να ξεκουραστεί και να απολαύσει τις βουτιές της.

Photo-by-Genevieve-Majari-on-July-28-2024.-May-be-an-image-of-3-people-child-and-outdoors..jpg

Η παρουσιάστρια του First Dates δείχνει να απολαμβάνει αυτό το καλοκαίρι με την οικογένειά της ταξιδεύοντας από νησί σε νησί.

Βέβαια εμείς σταθήκαμε και στις υπέροχες φωτογραφίες της που ποζάρει με μπικίνι και εντυπωσιάζει με την αψεγάδιαστη σιλουέτα της παρά τις δύο γέννες.

Η Ζενεβιέβ είχε πάρει πολλά κιλά και στις δύο εγκυμοσύνες της, έτρωγε τα πάντα και μετά όμως επανήλθε γρήγορα στα κιλά της!
Η Ζενεβιέβ είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της: «Πήρα 40 κιλά στη Ροζαλία και 35 στον Μιχάλη και ήταν τέλεια γιατί τρώω τα πάντα. Ειδικά πατσά και κεφαλάκι που δεν έτρωγαν τα κορίτσια του Greece’s Next Top Model στη φωτογράφιση που είχαν κάνει… Είχα πάθει σοκ, που δεν έτρωγαν, που έχουν μεγαλώσει αυτές; Εγώ περίμενα τον παππού μου να μου φτιάξει κεφαλάκι σούπα και τσακωνόμουν με τον αδερφό μου, ποιος θα φάει το περισσότερο…»!

Δείτε στιγμιότυπα από τις οικογενειακές διακοπές της

Διαβάστε επίσης:

Η εξομολόγηση της Ζενεβιέβ: «Έχω περάσει θέματα υγείας με τον θυρεοειδή & άλλαζε το πρόσωπό μου»

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Οικογενειακώς στη Βενετία - Η «mini me» κόρη της & ο χαριτωμένος γιος της!

«Αν θέλει η κυρία Ζενεβιέβ νούμερα για τη νέα της εκπομπή που δεν πάει καλά ας με πάρει τηλέφωνο»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved