Showbiz

Γιάννης Βαρδής: Ραγίζει καρδιές για τα γενέθλια του πατέρα του: «Χρόνια πολλά, η μνήμη σου αιωνία»

Όπως σας γράψαμε και νωρίτερα, ο Αντώνης Βαρδής γεννήθηκε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Μοσχάτο στην οδό Κανάρη, σαν σήμερα, 7 Αυγούστου, το 1948 και έφυγε από τη ζωή στις 2 Σεπτεμβρίου 2014, στο Νοσοκομείο Υγεία.

Το 2013 ο Αντώνης Βαρδής διαγνώστηκε με καρκινικό όγκο στο κεφάλι και ξεκίνησε αγώνα για να κρατηθεί στη ζωή. Παρά τις θεραπείες που ακολούθησε, χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στη Γερμανία, μετά την οποία υπήρξαν ενδείξεις βελτίωσης της υγείας του.

Παρ' όλα αυτά η υγεία του γρήγορα επιδεινώθηκε καθώς η δεξιά πλευρά του παρέλυσε και δεν ήταν σε θέση να περπατήσει, ενώ παράλληλα αντιμετώπιζε προβλήματα με τον οισοφάγο του. Έπειτα ακολούθησε ειδικές θεραπείες και νοσηλεύτηκε σε κρίσιμη κατάσταση σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας έχοντας στο πλευρό του την οικογένεια του και άτομα από το στενό του περιβάλλον.

Σαν σήμερα γεννήθηκε ένα αστέρι - Ο Αντώνης Βαρδής που όλοι αγαπήσαμε και τραγουδάμε ακόμα

Όταν έφυγε από τη ζωή σκόρπισε θλίψη όχι μόνο στους συγγενείς και στους φίλους του αλλά σε όλη την Ελλάδα.

Ο γιος του Γιάννης Βαρδής, έκανε σήμερα μια ανάρτηση που ραγίζει καρδιές. «7/8 ο δρόμος άδειος. Τα παράθυρα ανοιχτά, στα ηχεία ο Αντώνης τέρμα. Κάτι οδηγοί κορνάρουν φιλικά. Χρόνια πολλά, η μνήμη σου αιωνία Αντώνη», έγραψε σε μια από τις αναρτήσεις του.

Δείτε παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

Οι καλλιτεχνικές οικογένειες της showbiz! Όταν τα παιδιά ακολούθησαν τα χνάρια των γονιών τους!

Καλλιστώ Βαρδή: «O πατέρας μου ήταν ανήμπορος, αντέδρασε όταν είδε τη βέρα στο χέρι του»

Φιλοθέη Μωβ: Απαντά στα παιδιά του Βαρδή: «Γραφικοί, εμμονικοί, πράγματα για τα... σκουπίδια»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved