Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Οι στιγμές που οι Έλληνες αθλητές μάς συγκίνησαν! Τα δάκρυα & οι αγκαλιές
Gossip Specials

Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Οι στιγμές που οι Έλληνες αθλητές μάς συγκίνησαν! Τα δάκρυα & οι αγκαλιές

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν αυτό το γλυκό «φούσκωμα» που νιώθει ο κάθε ένας από εμάς κάθε φορά που Έλληνας αθλητής κατακτά μία ακόμα κορυφή της καριέρας του, κουβαλώντας στους ώμους του τη βαριά σημαία μας.

Ο Μίλτος, ο Μανόλο, η Κατερίνα, ο Στέφανος, ο Λευτέρης, ο Θοδωρής, ο ο Γιάννης και τόσοι άλλοι αθλητές της ελληνικής αποστολής, μας γέμισαν με περηφάνια αλλά πολλές φορές και με συγκίνηση.

Να θυμηθούμε τα δάκρυα χαράς του Λευτέρη που έκλαιγε σαν μικρό παιδί στην αγκαλιά της γυναίκας του Βασιλικής Μιλλούση την οποία είχε να δει 20 ολόκληρες μέρες;

Δείτε ξανά τη συγκλονιστική προσπάθεια του Πετρούνια που χάρισε στην Ελλάδα το χάλκινο μετάλλιο και ο ίδιος κατάφερε να γράψει με χρυσά γράμματα το όνομά του στο πάνθεον των Ολυμπιονικών παγκοσμίως αφού είναι ο πρώτος αθλητής ever στο άθλημά του που καταφέρνει να κερδίσει 3 μετάλλια σε συνεχόμενες Ολυμπιάδες.

Να θυμιθούμε τον μορφασμό απορίας, σχεδόν απόγνωσης του Μανόλο που δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ήταν μεταλλιούχος όταν ένας από τους αντιπάλους του δεν κατάφερε να τον ξεπεράσει στο άλμα του ή το «παιδαρά μου» που του φώναζε ο πατέρας του Χάρης Καραλής όταν τον είδε να πετάει στον ουρανό του Παρισιού στα 5,90 μ.;

Πάντως, ο Εμμανουήλ Καραλής μας έκανε να δακρύσουμε και πιο... ιδιωτικά, με το πολύ συγκινητικό βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, εφκράζοντας όλα τα συναισθήματά του για όσα κατάφερε στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Δείτε το παρακάτω:

Ποιος θα ξεχάσει επίσης την απογοήτευση του αποκαμωμένου Γιάννη Αντετονκούμπο καθώς έφευγε για τα αποδυτήρια μετά την ήττα από την παγκόσμια πρωταθλήτρια Γερμανία;

Μπορεί η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου να μην κατάφερε να πάρει κάποιο μετάλλιο στον τελικό των 200 μ. γυναικών, όμως όταν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τον τελικό, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, «έσπασε» κλαίγοντας από χαρά για την ελπίδα που είχε πάρει στα χέρια της. Δείτε το βίντεο:

Και βέβαια, όλοι οι αθλητές της Εθνικής ομάδας της χώρας μας απέδειξαν με κάθε τρόπο πως είναι μία «γροθιά», ενωμένοι και στηρίζουν ο ένας τον άλλον. Γι' αυτό και είδαμε τόσο τον Εμμανουήλ Καραλή όσο και τον Λευτέρη Πετρούνια που είχαν ολοκληρώσει τις προσπάθειές τους με επιτυχία στη φετινή Ολυμπιάδα, να βρίσκονται στο στάδιο για να εμψυχώσουν τον Μίλτο Τεντόγλου στην προσπάθειά του. Μάλιστα, στο τέλος του αγωνίσματος του Μίλτου, ο Λευτέρης έσπευσε να δώσει προσωπικά συγχαρητήρια στον χρυσό ολυμπιονίκη, με την κάμερα να καταγράφει τη... χρυσή αγκαλιά τους:

Μπορεί οι παραπάνω να ήταν οι σταρ της ελληνικής αποστολής δεν ήταν όμως και οι μόνοι που χάρισαν συγκινήσεις στην Ελλάδα.

Την όγδοη θέση στην τρίτη ημιτελική σειρά κατέλαβε η Ολίβια Φωτοπούλου αλλά έμεινε εκτός τελικού στα 200μ. των γυναικών.

Αξιόλογη η προσπάθεια της Ιόλης Μυτιληναίου στην πρώτη της συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Ελένη Κλαούντια Πόλακ είχε 3 αποτυχημένες προσπάθειες στα 4.40 μέτρα και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση.

Ο Χρήστος Φραντζεσκάκης στη σφυροβολία ολοκλήρωσε τον αγώνα του με δύο άκυρες προσπάθειες και μία έγκυρη στα 73.34μ.

Η 30χρονη Τατιάνα Γκούσιν έκανε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες στα 1.91μ και ολοκλήρωσε τον αγώνα της στην 9η θέση στο άλμα εις ύψος:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved