Ελένη Φιλίνη: Δεν πίνω, δεν ξενυχτάω και πλέον δεν καπνίζω
Showbiz

Ελένη Φιλίνη: Δεν πίνω, δεν ξενυχτάω και πλέον δεν καπνίζω

Η Ελένη Φιλίνη είναι μία από τις πιο όμορφες γυναίκες στο χώρο της υποκριτικής. Η ηθοποιός, που αυτό το διάστημα βρίσκεται σε περιοδεία ανά την Ελλάδα με την παράσταση, Ο ζηλιαρόγατος, μίλησε, σε συνέντευξή της για τους συντρόφους της αλλά και για το μυστικό της νεότητάς της.

-Υπήρξε σύντροφός σου που σου επέβαλε να σταματήσεις την δουλειά σου προκειμένου να μείνεις μαζί του;

Ναι είχε συμβεί αυτό πολλές φορές. Δεν υπήρχε περίπτωση όμως ν’ αφήσω τη μεγάλη μου αγάπη για να μείνω με έναν άντρα. Για μένα η δουλειά μου είναι οξυγόνο. Δεν μπορούσα να το κάνω εγώ αυτό. Για έναν μεγάλο έρωτα μπορεί να τα άφηνα όλα, όχι όμως για οικονομικούς λόγους.

filini-(3).jpg

-Έχεις δεχτεί δώρα ακριβά από τους συντρόφους σου;

Δεν έδινα ποτέ καμία σημασία. Δεν είχαν αξία στη ζωή μου αυτά τα πράγματα. Δύο σύντροφοί μου που είχα μαζί τους σχέση πάνω από έξι χρόνια, μου πρότειναν να μου αγοράσουν δικό μου θέατρό, τους είπα ότι αν συμβεί αυτό, τελειώσαμε! Είμαι απόλυτη σ’ αυτά τα πράγματα, δεν ήθελα ποτέ να εξαρτώμαι οικονομικά από κανέναν και δεν μου άρεσε να χρωστάω!

-Σταμάτησαν να ασχολούνται με την ηλικία σου;

Δεν με νοιάζει καθόλου. Ένας αριθμός είναι. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει ηλικία. Μου είχε πει και ο Ντίνος Ηλιόπουλος που ξεκίνησα μαζί του τότε: «Ελένη, μην λες την ηλικία σου. Όταν μεγαλώσεις θα λες εσύ την ηλικία σου, δεν θα σε πιστεύουν και θα σου βάζουν και πέντε χρόνια. Μην τη λες, ο καθένας θα λέει ό,τι θέλει για σένα». Ο χρόνος είναι σχετικός για όλους τους ανθρώπους. Η ταυτότητα μπορεί σε δέκα ανθρώπους να είναι ίδια και βλέπεις τελείως διαφορετικές ηλικίες.

-Ποιο είναι το μυστικό της νεότητάς σου; Όλοι λένε ότι η Ελένη Φιλίνη είναι αγέραστη...

Δεν πίνω, δεν ξενυχτάω και πλέον δεν καπνίζω. Κατάφερα και έκοψα το τσιγάρο που είχα τεράστιο εθισμό για είκοσι ολόκληρα χρόνια. Ίσως παίζει ρόλο το ότι δεν έχω κάνει καταχρήσεις και κραιπάλες στη ζωή μου. Στα μπουζούκια που πήγαινα, έφευγα στο πρώτο πρόγραμμα. Δεν είμαι του ξενυχτιού γενικά και επίσης δεν είμαι ένας άνθρωπος που είχα φθόνο και ζήλια, αυτά σε τρώνε. Κοίταζα πάντα να κάνω τη δουλίτσα μου και δεν ασχολούμουν με το τι κάνουν οι άλλοι. Έτσι ήταν η φύση μου πάντ», είπε η Ελένη Φιλίνη στο περιοδικό Λοιπόν.

Διαβάστε επίσης:

Η Φιλίνη στο gossip-tv: Ο ρόλος στο θέατρο, το τίμημα του δυναμισμού της & το ελιξήριο ομορφιάς της

Ελένη Φιλίνη: Ο γάμος που δεν έκανε ποτέ και η εξομολόγηση: «Τον κοιτούσα κι έκλαιγα»

Ελένη Φιλίνη: «Εχει χαθεί η αξιοκρατία στην υποκριτική... Τι δουλειά έχουν οι followers στο θέατρο;»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved