Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος στην... Κυπαρισσία - Η νέα ζωή του ηθοποιού στη δική του φάρμα!
Showbiz

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος στην... Κυπαρισσία - Η νέα ζωή του ηθοποιού στη δική του φάρμα!

Ο αγαπημένος ηθοποιός Παναγιώτης Βασιλόπουλος έκανε μια σημαντική αλλαγή στη ζωή του. Μετακόμισε στην Κυπαρισσία και ξεκίνησε ένα νέο κεφάλαιο, δημιουργώντας τη δική του φάρμα.

Μπορεί η απόφασή του αυτή να ξάφνιασε πολλούς, αλλά ο ίδιος δηλώνει πιο ευτυχισμένος από ποτέ.

Μαρία Τσουρή – Παναγιώτης Βασιλόπουλος: Βάπτισαν τον δεύτερο γιο τους. Το όνομα αυτού…

vasilopoulos.jpg

«Η κατάσταση μας οδήγησε να φτιάξουμε τη φάρμα μας, στην οποία οποιοσδήποτε επισκέπτης μπορεί να απολαύσει τις ομορφιές της περιοχής, το δάσος μας, το ηλιοβασίλεμα, πάνω στο άλογο. Είναι μια μοναδική εμπειρία», δήλωσε αρχικά ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος.

«Πάντα είχα στο μυαλό μου την επιστροφή και όσο πέρναγε ο καιρός η επιθυμία ήταν πιο έντονη. Όταν πήρα την απόφαση, είδα ότι η περιοχή έχει μια ωραία τουριστική ανάπτυξη και μπορούμε να παρέχουμε κάποιες δραστηριότητες παραπάνω και να βάλω κι εγώ το χέρι μου στην ανάπτυξή της», αποκάλυψε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος στο Summer’s Cool γι' αυτή την επιλογή.

Στην ερώτηση για το αν θα επέστρεφε στην υποκριτική, απάντησε: «Έφυγα από την Αθήνα σε μια δύσκολη περίοδο, όταν ξεκίνησε η κρίση. Αρκετές δουλειές που έχει κάνει είναι μισές. Πάντα υπάρχει στην άκρη του μυαλού μου, μια καλή δουλίτσα για να κλείσει ο κύκλος. Δεν είναι στις προτεραιότητές μου. Αλλά αν κάτι με ενδιαφέρει, μπορώ να το ξεκινήσω πάλι, δεν το αποκλείω».

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Τσουρή: Μιλάει για τον ερχομό του δεύτερου γιου της και δηλώνει «Ίσως κάνουµε και τρίτο παιδί»

Έγιναν γονείς και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved