Η Τσιμτσιλή στη συναυλία του Μητσιά στην Πάρο - Δείτε τον κούκλο γιο & τη νύφη του τραγουδιστή
Showbiz

Η Τσιμτσιλή στη συναυλία του Μητσιά στην Πάρο - Δείτε τον κούκλο γιο & τη νύφη του τραγουδιστή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απολαμβάνει τις διακοπές της με τα τρία παιδιά και τον Θέμη Σοφό στην Πάρο και χθες, 7 Αυγούστου βρέθηκε στη μοναδική συναυλία του Μανώλη Μητσιά στο νησί.

Ο τραγουδιστής ερμήνευσε τις μεγαλύτερες επιτυχίες του σε μια μοναδική συναυλία στις Λεύκες και εκεί ήταν και ο γιος του, Μιλτιάδης με την πανέμορφη νύφη του και την αποκάλυψη έκανε η παρουσιάστρια του Happy Day.

Η Σταματίνα έχει καλές σχέσεις με την οικογένεια του τραγουδιστή και δημοσίευσε υπέροχα στιγμιότυπα από την ξεχωριστή συναυλία.

Photo-shared-by-stam_tsimtsili-on-August-07-2024-tagging-@thsofos.-May-be-an-image-of-7-people..jpg

Ο γιος του Μανώλη Μητσιά είναι γιατρός και είχε πει σε συνέντευξή του για τον πατέρα του: «Θα τον ήθελα πιο πολύ αλλά έδωσε ένα βροντερό παρών στις μεγάλες αποφάσεις… Ξυπνούσε Κυριακή πρωί μετά το ξενύχτι και με πήγαινε για μπάσκετ στον Πανιώνιο.»

Και είχε δηλώσει «Από την ηλικία των 10 που είχε κάνει πολύ μεγάλο σουξέ συνειδητοποίησα το μέγεθος του πατέρα μου. Στο σπίτι μέσα ήταν ταπεινός, ήμασταν πολύ φυσιολογική οικογένεια. Όταν πήγαινα να περηφανευτώ μου έλεγε “ταπεινά”. Έγραφα από μικρός μουσική, δεν έχω φωνή. Μέχρι τα 15 μου το μυαλό μου γύριζε γύρω από τη μουσική αλλά ήθελα να κάνω κάτι δικό μου, έγινα γιατρός. Απογαλακτίστηκα από το καλλιτεχνικό κομμάτι όταν πήγα να σπουδάσω οδοντίατρος και αφοσιώθηκα σε αυτό. Πήγα στη Νέα Υόρκη και μετά στη Γερμανία…

Τσακώνομαι με τον πατέρα μου γιατί παραείναι ταπεινός και δεν αναδεικνύει το έργο του».

a20ec6a8-manolis-mitsias-gios.jpg

Δείτε φωτογραφίες με τη Σταματίνα, τον Θέμη Σοφό αλλά και τον γιο και τη νύφη του Μανώλη Μητσιά στη συναυλία του στην Πάρο

Η Καινούργιου, η Τσιμτσιλή και οι άλλες - Η εκλεκτή κοριτσοπαρέα της Πάρου πόζαρε μαζί

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Πόζαρε με μαγιό σε beach bar στην Πάρο - Πιο εντυπωσιακή από ποτέ

Τσιμτσιλή: Ποζάρει αγκαλιά με τον γιο της Γιάννη στο ηλιοβασίλεμα - Η φωτό-ύμνος στο καλοκαίρι

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved