Νάντια Κοντογεώργη: «Φοβάμαι τη μοναξιά»
Showbiz

Νάντια Κοντογεώργη: «Φοβάμαι τη μοναξιά»

Η Νάντια Κοντογεώργη αυτό το καλοκαίρι βρίσκεται σε περιοδεία με τους Βλαδίμηρο Κυριακίδη, Θανάση Τσαλταμπάδη και Παρθένα Χοροζίδου, με την παράσταση Δον Κιχώτης που σκηνοθετεί ο Γιάννης Μπέζος

Η Νάντια Κοντογεώργη, που ερμηνεύει την Δουλτσινέα, μίλησε, σε συνέντευξή της, για τις δικές της φοβίες και πόσο την βοήθησε η υποκριτική για να τις ξεπεράσει.

nadia_kodogeorgi_1721836974_3419338831507393150_4281318136.jpg

Πες μου έναν φόβο που μέσα στα χρόνια έχεις .. ξεπεράσει.

Τον φόβο ότι δεν θα πραγματοποιήσω τα όνειρά μου.

Νάντια Κοντογεώργη: Το απίθανο σπίτι της μοιάζει σαν να έχει βγει από σελίδες περιοδικού!

Τι συνηθίζεις ακόμα να φοβάσαι;

Φοβάμαι τη μοναξιά. Μεγαλώνοντας, όσο πιο κοντά έρχομαι στη μοναχικότητά μου και μπορώ να δω καλύτερα τη σχέση μου με τον εαυτό μου, τη φοβάμαι λιγότερο. Περνάω πολύ καλά με μένα, οπότε νιώθω όλο και λιγότερο φόβο.

Πότε ξεκίνησες να ακούς την ψυχή σου; Τι αποτέλεσε έναυσμα για να το πράξεις;

Με το που μπήκα στη σχολή υποκριτικής. Το ότι έκανα την κίνηση να μπω και να διεκδικήσω αυτό που πραγματικά έλεγε η ψυχή μου. Ήταν ένα πρώτο κομμάτι. Δεν ήταν αυτονόητο το ότι ξεκίνησα να κάνω το επάγγελμα που αγαπώ όταν τελείωσα τη σχολή, γιατί, όταν μπήκα, δεν ήξερα αν θα το ασκήσω, το ότι διεκδικούσα την ευτυχία μου μ’ αυτόν τον τρόπο. Πήγαινα στα κάστινγκ, στις ακροάσεις, προσπαθούσα να γίνω καλύτερη. Επίσης, το ότι ξεκίνησα ψυχοθεραπεία, ξεκίνησα δηλαδή να βρίσκω τρόπους να φροντίζω την ψυχή μου.

nadia_kodogeorgi_1722012999_3420815439141796242_4281318136.jpg

Δύο πράγματα στα οποία σε βοήθησε η ψυχοθεραπεία;

Στο να μπορώ να ζω τη χαρά μου με πιο βαθύ και ουσιαστικό τρόπο και στο να μη φοβάμαι τη θλίψη μου και να τη βιώνω επίσης με ουσιαστικό τρόπο.

Στην ηλικία των είκοσι η ευτυχία ήταν το να ζήσεις το όνειρό σου. Σήμερα τι συμβολίζει και πώς εκφράζεται για σένα η ευτυχία;

Εκφράζεται όλο και σε πιο μικρές στιγμές και με όλο και πιο βαθύ τρόπο. Μπορεί να είναι ένα καλοσυνάτο βλέμμα ενός ανθρώπου σε μια βαθιά και ουσιαστική συζήτηση, μπορεί να είναι όπως σήμερα που βρέθηκα με έναν φίλο που είχα να τον δω δύο χρόνια και μιλήσαμε σαν να είχαμε να βρεθούμε από εχθές, μπορεί να είναι σε ένα φιλί, σε ένα καταπληκτικό σουφλέ σοκολάτας, σε έναν υπέροχο ρόλο, σε μια πρεμιέρα όπου υπάρχει αδρεναλίνη. Είναι σε μικρά πράγματα, σε μικρές καθημερινές στιγμές, όπου μπορώ να είμαι πιο παρούσα απ’ ό,τι ήμουν παλαιότερα, είπε η Νάντια Κοντογεώργη στο περιοδικό Hello.

Διαβάστε επίσης:

Νάντια Κοντογεώργη: «Όσο έχω τη δυνατότητα επιλογής θα τολμώ και θα δοκιμάζω»

Νάντια Κοντογεώργη: «Θα ήθελα να ζήσω και άλλες ζωές»

Νάντια Κοντογεώργη: «Συνήθιζα να με φτάνω σε σημεία εξάντλησης»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved