Νάντια Κοντογεώργη: Είμαι ένας πολύ αγχώδης άνθρωπος
Showbiz

Νάντια Κοντογεώργη: Είμαι ένας πολύ αγχώδης άνθρωπος

Η Νάντια Κοντογεώργη έχει στο ενεργητικό της πολλές επιτυχίες. Η ηθοποιός, που αυτό το διάστημα βρίσκεται σε καλοκαιρινή περιοδεία με την παράσταση Δον Κιχώτης, μίλησε για τη μεγάλη αναγνωρισιμότητα που γνώρισε μέσα από τη σειρά Κάτω Παρτάλι αλλά και για το διαλογισμό που την βοηθάει να ισορροπήσει το άγχος της.

Μέσω του σίριαλ «Κάτω παρτάλι», το κοινό σε γνώρισε ουσιαστικά και σε αγάπησε πολύ. Φοβήθηκες την τεράστια έκθεση εκείνης της περιόδου που οφειλόταν στη σαρωτική επιτυχία της σειράς;

Όχι. Είχα κάνει από μικρή, όταν ακόμα ήμουν στο γυμνάσιο, τη σειρά «Δανεικός πατέρας» με τον Γκόργο Κωνσταντίνου, είχα δει πώς είναι το κομμάτι της αναγνωρισιμότητας. Έπειτα είχα παίξει στον «Έρωτα» στα 22 μου, μόλις είχα τελειώσει τη σχολή, όπου δεν ήμουν πολύ συμπαθής ως ηρωίδα, ήμουν η κακιά της υπόθεσης, οπότε είχα δει και αυτή την πλευρά της αναγνωρισιμότητας. Η έκθεση ήρθε πολύ σταδιακά, οπότε ήμουν πολύ εξοικειωμένη μ’ αυτό το κομμάτι και ήξερα ότι έχει θετικά και αρνητικά. Είναι ένα μέρος της δουλειάς. Έτσι, μπόρεσα να πάρω με ευγνωμοσύνη τη χαρά ότι οι άνθρωποι ήταν θετικά προδιατεθειμένοι απέναντι μου και μου μιλούσαν με καλά λόγια, αλλά έχω ζήσει και το άλλο, να αισθάνομαι αμήχανα στο γυμνάσιο για το ότι παρακολουθούσαν τη σειρά, γιατί στο σχολείο είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα και σ’ εκείνη την ηλικία δεν έχεις ωριμότητα. Ήθελα να είμαι αποδεκτή.

Νάντια Κοντογεώργη: «Όσο έχω τη δυνατότητα επιλογής θα τολμώ και θα δοκιμάζω»

nadia_kodogeorgi_1722012999_3420815439141796242_4281318136.jpg

Πώς ήταν οι συμμαθητές σου απέναντι σου την περίοδο που προβαλλόταν η σειρά;

Ήταν μια χαρά. Ευτυχώς δεν είχα ζητήματα. Εγώ ντρεπόμουν και είχα μια συστολή. Έλεγα «Τώρα μη θεωρήσουν ότι την ψώνισα»

Πώς ονειρεύεσαι τα επόμενα χρόνια σου;

Ιδανικά θα σου πω και ευελπιστώ να το κατακτήσω. Με ακλόνητη εσωτερική ησυχία, με άνοιγμα στο παρόν και με μεγάλο έρωτα στη ζωή.

Νάντια Κοντογεώργη: «Συνήθιζα να με φτάνω σε σημεία εξάντλησης»

1723113689220-646181036-nadia_kodogeorgi_1721922179_3420053581359129734_4281318136.jpg

Κάνεις κάθε μέρα διαλογισμό;

Ναι. Είναι πολύ βοηθητικό. Το συστήνω σε όλους ανεπιφύλακτα. Είναι επαφή με τον εαυτό μας. Δεν υπάρχει χρόνος να ακούσουμε τις σκέψεις μας και, ακόμη και όταν τις ακούμε, αυτό συμβαίνει όταν είναι τόσο αγχωμένες, ώστε έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο, που να κάνουν εκκωφαντικό θόρυβο. Μόνο τότε, όταν είμαστε σε αλάρμ κατάσταση. Οπότε, προσπαθώ να με ακούω και όταν είμαι ήρεμη για να μπορώ να με επαναφέρω στο παρόν πριν φύγει, γιατί είμαι ένας πολύ αγχώδης άνθρωπος. Είναι για μένα σημαντικό αντίβαρο. Δεν είμαι ένας ήσυχος άνθρωπος που είναι ζεν στην καθημερινότητά του. Με αγχώνουν τα πράγματα πάρα πολύ, κι έτσι ο διαλογισμός με φέρνει σε ισορροπία, είπε η Νάντια Κοντογεώργη στο περιοδικό Hello.

Διαβάστε επίσης:

Στούντιο 4: Άφωνοι με το κατοικίδιο της Νάντιας Κοντογεώργη: «Έχει το όνομα άλλης εκπομπής;»

Νάντια Κοντογεώργη: Το απίθανο σπίτι της μοιάζει σαν να έχει βγει από σελίδες περιοδικού!

Η Νάντια Κοντογεώργη αποκαλύπτει: «Είμαστε στα δικαστήρια για το Κάτω Παρτάλι»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved