Ιωάννης Απέργης: Δεν έχουμε χρόνο για σταριλίκια. Τώρα έχουμε χρόνο μόνο για δουλειά
Showbiz

Ιωάννης Απέργης: Δεν έχουμε χρόνο για σταριλίκια. Τώρα έχουμε χρόνο μόνο για δουλειά

Γέλιο, γέλιο και ακόμα περισσότερο γέλιο θα μας χαρίσει την ερχόμενη σεζόν ο Ιωάννης Απέργης μέσα από τους ρόλους του στη σειρά του ALPHA «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα».

Ο Ιωάννης Απέργης, μίλησε, σε συνέντευξή του, για το νέο του τηλεοπτικό εγχείρημα και για το ρόλο του στη νέα κωμωδία των Ρέππα- Παπαθανασίου.

ioannisapergis_official_1710513699_3324352316038103083_247303382.jpg

Από το 2020 με το «Παρουσιάστε!», μέχρι σήμερα, είστε ασταμάτητα στην τηλεόραση.

«Είναι αλήθεια αυτό. Είναι πολύ όμορφο το ταξίδι αυτό, το απολαμβάνω. Πάλευα πάνω από δέκα χρόνια για να μπω στο επάγγελμα και τα κατάφερα. Πλέον κι εγώ με τη σειρά μου προσπαθώ να δείχνω σε συναδέλφους βίντεο με νέα παιδιά για να προωθηθούν στον χώρο. Κάνω αυτό που ήθελα να κάνουν και με εμένα όταν ξεκινούσα. Όμως εγώ τα κατάφερα μόνος μου».

Ο Ιωάννης Απέργης για την υπερβολική κούραση που τον οδήγησε στο νοσοκομείο - «Με εξουθένωσε...»

Κυρίως κωμωδίες είναι καταγεγραμμένες στο βιογραφικό σας! Εκεί κατατάσσετε τον εαυτό σας;

«Δεν είμαι της ταμπέλας. Διαλέγω μια δράμα, μια κωμωδία. Ο ρόλος μου στο “Αυτή η νύχτα μένει” ήταν αυτός που καλλιτεχνικά μπορούσε να με εδραιώσει. Από τέταρτος έγινε σχεδόν πρωταγωνιστικός. Από τη σχολή ακόμα είχα δεχτεί κάποιες συμβουλές. Με γάλοι ηθοποιοί μας που είχα την τύχη να έχω δασκάλους ή να έχω συνεργαστεί, μου έλεγαν πάντα να προσέχω τι θα κάνω, τα βήματά μου. Μου έλεγαν πως έχω “ψωμί" και θα πρέπει να είμαι προσεκτικός. Κι εγώ με τη σειρά μου, σκεφτόμουν πως εφόσον κατάφερα και βγήκα μόνος μου σε ένα σύστημα που επικρατεί το “κονέ", είναι κρίμα να το χαλάσω. Να βάλω μια ταμπέλα στον εαυτό μου και να μη με πάρουν ποτέ σε μια διαφορετική δουλειά».

ioannisapergis_official_1674655188_3023549327662575295_247303382.jpg

Μαθαίνω ωστόσο πως δέχεστε προτάσεις και για παρουσίαση

«Είναι αλήθεια, αλλά νομίζω πως δεν είναι ώρα ακόμα. Ίσως αργότερα... Αυτά τα πρότζεκτ δίνουν μια ελαφρότητα που μπορεί να σου βγει σε καλό ή και να σε κάψει. Προς το παρόν προσπαθώ να εστιάσω στη δουλειά μου. Τα χρήματα είναι καλά, αλλά τελικά μετράει τι θέλει η ψυχούλα σου να κάνει σε αυτόν τον χώρο».

Και η δική σας ψυχή θέλει σανίδι και κάμερα!

«Θέλω να αφήσω στην κωμωδία το λιθαράκι μου, αλλά και να δοκιμαστώ περισσότερο στο δράμα. Μελετάω συνεχώς τους κωμικούς μας, τους παλιούς της επιθεώρησης. Ο κόσμος μου λέει πως του θυμίζω τον Μπεν Χιλ αλλά εγώ, αλήθεια, δεν τον έχω μελετήσει και δεν θέλω».

https://www.instagram.com/reel/C7XKqL_st-i/

Οπως και να έχει, η ιστορία σάς δικαιώνει.

«Όταν δουλεύω και βγαίνει κάτι στον αέρα, δεν έχω χρόνο να δω τον εαυτό μου, το αποτέλεσμα δηλαδή που βγαίνει. Ίσως όλο αυτό με κρατάει πίσω. Άλλωστε στη μικρή αγορά που είμαστε στην Ελλάδα δεν μπορούμε να το παίξουμε σταρ. Τι να πουν και οι Αμερικανοί; Δεν έχουμε χρόνο για σταριλίκια. Τώρα έχουμε χρόνο μόνο για δουλειά. Λέω συνέχεια στους δικούς μου ανθρώπους πως αν αναγνωρίσουν I πάνω μου σημάδια έπαρσης, τους επιτρέπω να μου δώσουν σφαλιάρες», είπε ο Ιωάννης Απέργης στο TV24.

Διαβάστε επίσης:

Τζέλα Δελαφράγκα: Το πάρτι για το τέλος των γυρισμάτων και οι δηλώσεις των συντελεστών στο gossip-tv

Ιωάννης Απέργης: H λατρεία στην οικογένειά του, η πατρότητα και η επιθυμία για δραματικό ρόλο

Ιωάννης Απέργης: Τα αρνητικά σχόλια μου δίνουν παραπάνω ώθηση να ανεβαίνω και να πηγαίνω μπροστά

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved