Μαρίνα Σάττι: Παιδιά δεν είχαν λεφτά για το εισιτήριο της συναυλίας της και τα άφησε να περάσουν
Showbiz

Μαρίνα Σάττι: Παιδιά δεν είχαν λεφτά για το εισιτήριο της συναυλίας της και τα άφησε να περάσουν

Κίνηση ανθρωπιάς από τη Μαρίνα Σάττι η οποία χωρίς δεύτερη σκέψη, ζήτησε από τους σεκιούριτι του χώρου όπου θα έδινε συναυλία, να αφήσει τα παιδιά που είχαν συγκεντρωθεί και δεν είχαν χρήματα για το εισιτήριο, να περάσουν κανονικά. 

Όλα αυτά συνέβησαν την ώρα που η τραγουδίστρια και εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision φέτος, έκανε sound check για τη μεγάλη της συναυλία στην Αλεξανδρούπολη.

Μαρίνα Σάττι: Καρέ καρέ το μεταμεσονύχτιο μπάνιο στη Χαλκιδική με μικροσκοπικό μπικίνι

Από νωρίς έξω από τον συγκεκριμένο χώρο είχαν συγκεντρωθεί παιδιά που είναι φαν της Μαρίνας Σάττι και περίμεναν να τη δουν έστω για λίγο αλλά και να ακούσουν, έστω και από μακριά και χωρίς οπτική επαφή τα τραγούδια της.

Την ώρα λοιπόν που η Μαρίνα περνούσε για να κάνει την πρόβα της για τον ήχο, είδε τα παιδιά αυτά και άρχισε να συνομιλεί μαζί τους. Όταν τα ρώτησε γιατί δεν περνούν μέσα και εκείνα τής απάντησαν πως δεν μπορούσαν γιατί δεν είχαν τα χρήματα γι' αυτό, εκείνη έδειξε να συγκινείται και παρά το γεγονός ότι κάποιος επίμονα τής ζητούσε να βγάλουν selfie, εκείνη μετά τη φωτογραφία, ζήτησε από τους σεκιούριτι να τα αφήσουν να περάσουν στον χώρο της συναυλίας.

Κάτι που έκανε τους μικρούς θαυμαστές της να ουρλιάζουν από χαρά καθώς δεν πίστευαν αυτό που είχε μόλις συμβεί. Δείτε παρακάτω το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved