Showbiz

Κατερίνα Παπουτσάκη: Ποζάρει με τον άντρα της ζωής της και του δίνει ένα τρυφερό φιλί!

Η Κατερίνα Παπουτσάκη, όταν αγαπάει, αγαπάει παθιασμένα και απόλυτα και δεν θα μπορούσε παρά να αγαπάει παθιασμένα και απόλυτα τον πατέρα της, Μιχάλη Παπουτσάκη. 

Είναι η μεγάλη της αδυναμία, μετά φυσικά από τους γιους της Κίμωνα και Μάξιμο με τους οποίους βρέθηκε και το φετινό καλοκαίρι στον τόπο καταγωγής του πατέρα της.

Η Κατερίνα μάλιστα είναι βέρα Κρητικιά αφού και η μητέρα της Μαρία Φραγκιαδάκη προέρχεται από το Ηράκλειο της λεβεντογέννας Κρήτης.

Φυσικό λοιπόν είναι να απολαμβάνει στο έπακρο τις διακοπές της στη Σητεία που αν και επισκέπτεται κάθε χρόνο, δεν αλλάζει για κανένα άλλο μέρος στον κόσμο. Όπως όλοι μας, έτσι και η ηθοποιός και τραγουδίστρια έχει πολλές όμορφες αναμνήσεις από τα καλοκαίρια της εκεί γι' αυτό και θέλει να ξαναγυρνάει ξανά και ξανά εκεί για να απολαμβάνει ξεκούραση και χαλάρωση.

Και βέβαια να χορταίνει από φιλιά και αγκαλιές με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η Κατερίνα Παπουτσάκη σήμερα (8/8) ανέβασε δύο υπέροχες φωτογραφίες μαζί με τον μπαμπάς της Μιχάλη, στη μία κοιτώντας τον με λατρεία και στην άλλη δίνοντάς του ένα τρυφερό φιλί.

Δείτε παρακάτω:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved