Μαντώ Γαστεράτου: Συνεχίζεται η νοσηλεία της - Η νέα φωτό με τον ορό στο χέρι για την εγκυμονούσα
Showbiz

Μαντώ Γαστεράτου: Συνεχίζεται η νοσηλεία της - Η νέα φωτό με τον ορό στο χέρι για την εγκυμονούσα

Μπορεί να διανύει την τρίτη εγκυμοσύνη της και να είναι χαρούμενη που σύντομα θα μεγαλώσει και άλλο η οικογένειά της, όμως η Μαντώ Γαστεράτου συνεχίζει να νοσηλεύεται στο μαιευτήριο. 

Μετά τη χθεσινή της ανάρτηση με φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο όπου και αναγκάστηκε να γιορτάσει εκεί τα δεύτερα γενέθλια της κόρης της, Κυβέλης, επανήλθε με νέα ανάρτηση, ενημερώνοντάς μας ότι συνεχίζεται η νοσηλεία της σε μεγάλο μαιευτήριο των Αθηνών.

Η έγκυος Μαντώ Γαστεράτου νοσηλεύεται σε μαιευτήριο - Εκεί γιόρτασε & τα γενέθλια της κόρης της

Η ίδια αποφεύγει να αποκαλύψει τι ακριβώς τής συμβαίνει όμως δείχνουν να πηγαίνουν καλά μιας και αντιμετωπίζει με χιούμορ ακόμα και αυτές τις αναποδιές.

Μάλιστα, στη νέα ανάρτηση που έκανε μέσα από το μαιευτήριο όπου απεικονίζεται να είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι με ορούς στο χέρι, έγραψε με χιούμορ: «Αύγουστος στην Αθήνα», θέλοντας προφανώς να υπερτονίσει τη μεγάλη διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στο δικό της καλοκαίρι και εκείνο άλλων που βρίσκονται αυτές τις μέρες σε κάποια παραλία.

Εμείς να ευχηθούμε να πάνε όλα καλά και σύντομα η γλυκιά μανούλα να είναι στο σπίτι της και στην αγκαλιά των αγαπημένων της.

Δείτε παρακάτω τη φωτό που ανέβασε η Μαντώ Γαστεράτου:

gasteratou.jpg

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved