Γενέθλια για την Τούνη: Η τριώροφη τούρτα, το ξέφρενο πάρτι στον Βέρτη με πυροτεχνήματα & η ηλικία
Showbiz

Γενέθλια για την Τούνη: Η τριώροφη τούρτα, το ξέφρενο πάρτι στον Βέρτη με πυροτεχνήματα & η ηλικία

Γενέθλια είχε χθες (9/8) η Ιωάννα Τούνη και φρόντισε να τα γιορτάσει όπως ακριβώς είχε φανταστεί. 

Η γνωστή influencer έγινε 31 και έσβησε τα κεράκια της τριώροφης τούρτας της σε νυχτερινό κέντρο στη Χαλκιδική όπου τραγουδάει ο Νίκος Βέρτης.

Η Τούνη στη Μύκονο & ο Αλεξάνδρου εκδρομή στους καταρράκτες με τον γιο του, Πάρη

j.touni_1723247770_1583564848.jpg

Έχοντας στο πλευρό της όλους τους καλούς φίλους της και κυρίως τον σύντροφό της Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον γιο τους, Πάρη, η Ιωάννα Τούνη έδειξε να το διασκεδάζει στον μέγιστο βαθμό.

Η ίδια η εορτάζουσα που έκλεισε τα 31 της χρόνια, έκανε από νωρίς χθες τις απαραίτητες προετοιμασίες για να εντυπωσιάσει στο πάρτι γενεθλίων της και φυσικά τα κατάφερε, αφού εμφανίστηκε στο νυχτερινό κέντρο με ένα άκρως εντυπωσιακό μεταλιζέ φόρεμα που αναδείκνυε τις τέλειες αναλογίες της.

j.touni_1723247909_1583564848.jpg

Η βραδιά κύλησε με πολύ χορό και διασκέδαση ενώ μία από τις πιο όμορφες στιγμές ήταν φυσικά η εμφάνιση της τριώροφης τούρτας, τα κεράκια της οποίας έσβησε η Ιωάννα Τούνη μέσα σε αποθεωτικά σχόλια από τους δικούς της ανθρώπους και πυροτεχνήματα.

Το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και μάλιστα, μετά το τέλος του προγράμματος στο νυχτερινό κέντρο η εορτάζουσα μαζί με κάποιους καλεσμένους της έφυγαν και για ένα κλαμπ της Χαλκιδικής προκειμένου να συνεχίσουν τη διασκέδασή τους η οποία ολοκληρώθηκε λίγο πριν... χαράξει. Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved