Πετρούνιας family σε διακοπές, μόλις λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του μεταλλίου στην Ολυμπιάδα
Showbiz

Πετρούνιας family σε διακοπές, μόλις λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του μεταλλίου στην Ολυμπιάδα

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Αφού έκανε περήφανη την Ελλάδα με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο άθλημα των κρίκων, ο Λευτέρης Πετρούνιας, η Βασιλική Μιλλούση και οι κόρες τους έφυγαν για διακοπές

Το ζευγάρι μόλις την προηγούμενη εβδομάδα βρισκόταν στο Παρίσι για να πανηγυρίσει την κατάκτηση του Πετρούνια στο άθλημά του και η συγκίνησή τους ήταν έκδηλη σε κάθε τους κίνηση.

Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Οι στιγμές που οι Έλληνες αθλητές μάς συγκίνησαν! Τα δάκρυα & οι αγκαλιές

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-1082024-100641-pm.bmp.jpg

Λίγες μέρες μετά, οι δυο τους μαζί με τις μικρές Σοφία και Λένια έφευγαν για τις διακοπές τους, κάτι που είχαν ανάγκη όλοι και κυρίως ο χάλκινος Ολυμπιονίκης ο οποίος το προηγούμενο διάστημα είχε πιεστεί πολύ καθώς ήταν αφοσιωμένος στον στόχο του. Έναν στόχο που έκανε περήφανη την Ελλάδα και έκανε τον Λευτέρη Πετρούνια τον πρώτο αθλητή που κατακτούσε σε τρεις διαδοχικές ολυμπιάδες μετάλλια, στην ιστορία του συγκεκριμένου αγωνίσματος.

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-1082024-100656-pm.bmp.jpg

Όλα αυτά όμως είναι όμορφες αναμνήσεις για τον κορυφαίο αθλητή που έχει ανάγκη να ξεκουραστεί και να ηρεμήσει, μετά από ένα τόσο δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα.

Η οικογένεια λοιπόν βρίσκεται ήδη σε διακοπές και μάλιστα η Βασιλική Μιλλούση ανέβασε τις πρώτες εικόνες από τις ξέγνοιαστες στιγμές τους με τις κόρες τους που δείχνουν να απολαμβάνουν κάθε στιγμή τους στη θάλασσα. Δείτε παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved