Νανά Παλαιτσάκη: «Τα παιδιά πρέπει να γίνονται ανεξάρτητα» – Το μήνυμά της για τον Τσιτσιπά
Showbiz

Νανά Παλαιτσάκη: «Τα παιδιά πρέπει να γίνονται ανεξάρτητα» – Το μήνυμά της για τον Τσιτσιπά

Η Νανά Παλαιτσάκη μοιράστηκε τις σκέψεις της για τον πρόσφατο τσακωμό μεταξύ του Στέφανου Τσιτσιπά και του πατέρα του, μέσα από ένα βίντεο στο Instagram.

Στην αρχή του βίντεο, η δημοσιογράφος συστήθηκε για όσους δεν την γνωρίζουν και τόνισε: «Θα μιλήσω ως μητέρα», πριν εκφράσει τη γνώμη της για το περιστατικό.

Χρηστίδου για Τσιτσιπά - «Αν δε μεγάλωσες τον γιο σου σαν παιδί, δε θα σε αντιμετωπίσει σαν πατέρα»

Photo-by-Stefanos-Tsitsipas-on-July-31-2024.-May-be-an-image-of-1-person-and-playing-tennis..jpg

«Ο γιος ο δικός μου, επιχείρησα να τον προπονήσω να απεξαρτηθεί από την οικογένεια, από τα 18 και μετά. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει πιο καταπιεστικό θέμα από το να σχετίζονται οι άνθρωποι με τους γονείς τους, μέσα από επαγγελματική σχέση», τόνισε η Νανά Παλαιτσάκη και συνέχισε:

«Πιστεύω ότι τα παιδιά πρέπει να διαχειρίζονται τη ζωή τους μόνα τους και οι γονείς θα πρέπει να σέβονται απολύτως την επιλογή αυτή. Από τότε που το παιδί μου μπήκε στο πανεπιστήμιο και έφυγε, δεν προσπάθησα να επέμβω στη ζωή του, μόνο όταν εκείνο μου ζήτησε τη γνώμη μου και πάλι είπα τη γνώμη μου μέχρι ένα σημείο και μετά, του είπα “σημασία έχει πώς αισθάνεσαι εσύ”.

tsitsipas.jpg

Η ιστορία του Τσιτσιπά, για να μη είμαστε αφοριστικοί και για να μην υπερθεματίζουμε υπέρ του πόσο άθλια φέρθηκε ή πόσο καλά έκανε, βάζει ένα θέμα: ότι εμείς, ανεξαρτήτου ηλικίας θα πρέπει να διαχειριζόμαστε τη ζωή μας μόνοι μας, χωρίς παρεμβάσεις από το γονεϊκό περιβάλλον. Διότι όσο και καλή πρόθεση να έχουν οι γονείς, γιατί στη συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για ένα ακραίο φαινόμενο, καθώς ο Τσιτσιπάς είναι υπεραθλητής και καθώς έχει προσφέρει εκατομμύρια στην οικογένειά του, θα πρέπει να προσπαθούμε και εμείς ως γονείς να κάνουμε τα παιδιά μας ανεξάρτητα και εσείς που ακούτε και είστε στη μετεφηβική ηλικία θα πρέπει να παίρνετε τη ζωή σας στα χέρια σας», κατέληξε.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved