Καρύδη: Το πάρτι για τα γενέθλιά της στην Αίγινα & η... βραδινή συγχρονισμένη κολύμβηση στην πισίνα!
Showbiz

Καρύδη: Το πάρτι για τα γενέθλιά της στην Αίγινα & η... βραδινή συγχρονισμένη κολύμβηση στην πισίνα!

Ένα διαφορετικό και πολύ πρωτότυπο τρόπο βρήκε η Σμαράγδα Καρύδη για να γιορτάσει τα φετινά της γενέθλια!

Η αγαπημένη ηθοποιός είχε χθες τα γενέθλιά της και οι επώνυμοι φίλοι της φρόντισαν να εκμεταλλευτούν το κάλεσμα πού έκανε η ίδια στο σπίτι της στην Αίγινα.

Έγκυος ξανά η Συριοπούλου - Το επικό σχόλιο της Καρύδη κάτω από τη φωτό με φουσκωμένη κοιλίτσα

smaragda_karidi_official_1723306694_3431667733677835567_293987254-(1).jpg

Πρόκειται για τον επίγειο παράδεισό της όπου συνήθως τα καλοκαίρια περνάει μέρος των διακοπών της ενώ φιλοξενεί πολύ συχνά και φίλους της ηθοποιούς.

Χθες το βράδυ όμως ήθελε να γιορτάσει τα 55α γενέθλιά της με ξεχωριστό τρόπο και οι φίλοι της έβαλαν και εκείνοι το λιθαράκι τους γι' αυτό!

Ετοίμασαν λοιπόν μία υπέροχη τούρτα που είχε πάνω της μία φωτογραφία της Σμαράγδας Καρύδη και τη στόλισαν με πολλά κεράκια, μάλλον 55, όσα και η ηλικία της.

Η Σμαράγδα, ευτυχισμένη γι' αυτό το υπέροχο event στο σπίτι της και τι όμορφες στιγμές που πέρασε με τους καλούς της φίλους, ανάμεσά τους η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο Πάνος Μουζουράκης, ο Κώστας Κόκλας και φυσικά ο αγαπημένος της, Θοδωρής Αθερίδης με την κόρη του Φωτεινή Αθερίδου, ανέβασε ένα πλήθος φωτογραφιών αλλά και βίντεο από το πάρτι, γράφοντας στη λεζάντα:

«Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας για χθες. Τα κεριά είναι πολλά και τ’αγαπάω όλα.

Θα ήθελα άλλα τόσα. Μακάρι να μας έχει ο Θεός γερούς».

Όσο για το πώς πέρασαν η ίδια και οι καλεσμένοι της; Αρκεί μόνο να πούμε ότι μαζί με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου έκαναν βραδινό μπάνιο στην πισίνα συνδυάζοντάς το με... συγχρονισμένη κολύμβηση. Δείτε παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved