Λαμπροπούλου-Λάλος: Κοινές διακοπές στο Ιόνιο
Showbiz

Λαμπροπούλου-Λάλος: Κοινές διακοπές στο Ιόνιο

Σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν κοινές διακοπές με φόντο τα καταγάλανα νερά του Ιονίου. 

Σύμφωνα με τη Real, οι δύο ηθοποιοί που φημολογείται εδώ και μήνες ότι είναι ζευγάρι, ξέκλεψαν χρόνο από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και θέλησαν να περάσουν λίγο χρόνο μαζί, μακριά από όλους και όλα.

Έλενα Μαυρίδου: Στιγμιότυπα από το πρώτο καλοκαίρι μετά τον χωρισμό από τον Λάλο

lalos-lampropoulou.jpg

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου στις αρχές του καλοκαιριού είχε κάνει διακοπές με τις κόρες της στην Σκόπελο και επέστρεψε στην Αθήνα όμως πριν από λίγο καιρό έφυγε για Κεφαλονιά προκειμένου να συναντήσει τον Δημήτρη Λάλο.

Όταν ολοκληρώθηκαν οι κοινές διακοπές τους στο όμορφο νησί του Ιονίου επέστρεψαν στη βάση τους καθώς ξεκίνησαν οι πρόβες για την παράσταση «Ζωρζ & Φρεντερίκ: Ποιητές του Ονείρου», η οποία πρόκειται να ανέβει στο Ηρώδειο στις 6 Οκτωβρίου. Η παράσταση έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, μιας και μέρος των εσόδων θα δοθεί στην ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο Άτλας. Θα υποδυθούν το ζευγάρι, τους Chopin και Σάνδη που θα ζήσουν επί σκηνής έναν παθιασμένο έρωτα!

SASMOS-D.Lalos-M.Lampropoyloy-(1).jpg

Σασμός: Βασιλική - Μαθιός

Την ίδια ώρα που τόσο η ηθοποιός όσο και ο συνάδελφός της τηρούν σιγή ιχθύος γύρω από τη σχέση τους, το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι οι δυο τους παίρνουν όλο και περισσότερο χρόνο στο σπίτι του ηθοποιού στα Πετράλωνα.

fa8c3330-lalos.jpg

Αξίζει να θυμίσουμε ότι οι πρώτες φήμες ότι είναι ζευγάρι, είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν και να ακούγονται όταν οι δύο ηθοποιοί σχεδόν ταυτόχρονα αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο από τους συζύγους τους. Η Έλενα Μαυρίδου, μάλιστα, πρώην σύζυγος του Δημήτρη Λάλου έκανε unfollow στο Instagram τόσο εκείνον όσο και τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου με την οποία λίγο καιρό πριν φωτογραφίζονταν μαζί σε θεατρικές πρεμιέρες. Λάλος και Λαμπροπούλου πάντως, έκαναν την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνισή τους τον περασμένο Απρίλιο στην κηδεία του Γιώργου Καραγιάννη, του μεγαλύτερου παραγωγού τηλεοπτικών και κινηματογραφικών προγραμμάτων.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved