Κορινθίου-Η φωτό με τον Αϊβάζη & η έμμεση επιβεβαίωση του χωρισμού: «Ευχαριστούμε για τον σεβασμό»
Showbiz

Κορινθίου-Η φωτό με τον Αϊβάζη & η έμμεση επιβεβαίωση του χωρισμού: «Ευχαριστούμε για τον σεβασμό»

Η Μαρία Κορινθίου επιβεβαίωσε με έμμεσο τρόπο τις φήμες χωρισμού με τον Γιάννη Αϊβάζη μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram.

Η ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον επί 16 χρόνια σύντροφό της, επιβεβαιώνοντας ότι οι δυο τους έχουν χωρίσει, αλλά η σχέση τους παραμένει ισχυρή.

Γιάννης Αϊβάζης: Η πρώτη φωτό από την Ιταλία μετά την είδηση χωρισμού από τη Κορινθίου

aivazis-korinthiou-(4).jpg

Στη λεζάντα της φωτογραφίας, η Μαρία Κορινθίου έδειξε ότι, παρά το τέλος του γάμου τους, το δέσιμο ανάμεσά τους είναι αδιάσπαστο.

Το ζευγάρι, που έχει αποκτήσει μια κόρη μαζί, δείχνει ότι μπορεί να έχουν χωρίσει, αλλά η αγάπη και ο σεβασμός μεταξύ τους παραμένουν άθικτα.

Η ανάρτηση της Μαρίας Κορινθίου απέδειξε ότι το τέλος μιας σχέσης δεν σημαίνει και το τέλος της οικογένειας, με τους followers της να συγκινούνται από το δυνατό μήνυμα ενότητας.

«17 χρόνια… είμαστε μαζί σε αυτό με το Γιάννη @yannisaivazis…Ευχαριστούμε για την μεγάλη αγκαλιά και την αγάπη σας… αλλά και το σεβασμό που μας δείχνεται» έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρία Κορινθίου στην ανάρτησή της.

Δείτε εδώ την ανάρτηση της Μαρίας Κορινθίου:

korinthiou.jpg

Instagram / mariakorinthiou

Ο Γιάννης Αϊβάζης θέλησε να δείξει την στήριξή του στη Μαρία Κορινθίου κάνοντας το εξής σχόλιο κάτω από τη φωτογραφία τους:

aivazis-korinthiou.jpg

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved