Ο Σάββας Πούμπουρας στο πύρινο μέτωπο στα Βριλήσσια: «Μόλις γύρισα Αθήνα και είμαι μουδιασμένος»
Showbiz

Ο Σάββας Πούμπουρας στο πύρινο μέτωπο στα Βριλήσσια: «Μόλις γύρισα Αθήνα και είμαι μουδιασμένος»

Φωτιά Αττική: Ο Σάββας Πούμπουρας απολάμβανε τις διακοπές του μέχρι χθες (11/8) όμως σήμερα, ζει από κοντά τον εφιάλτη της πύρινης λαίλαπας που καίει τα πάντα στο πέρασμά της στην Αττική. 

Ο γνωστός παρουσιαστής, ο οποίος δεν μένει ποτέ θεατής σε τέτοια σοβαρά γεγονότα, ειδικά στις φωτιές, πάντα δίνει εθελοντικά τη βοήθειά του προκειμένου να αντιμετωπιστούν.

Φωτιά Αττική: «Ο Θεός να βάλει το χέρι του» - Οι εκκλήσεις των επωνύμων για βοήθεια στους πληγέντες

savas-poumpouras-(1).jpg

Σήμερα λοιπόν, λίγο αφότου επέστρεψε Αθήνα μετά τις καλοκαιρινές του διακοπές, αντίκρισε ένα χάος στις περιοχές που πλήττονται στην Αττική και μάλιστα αρχικά απαθανάτισε τα σώματα που με κάθε μέσο εναέριο ή επίγειο, κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για την κατάσβεση της φωτιάς. «Ασταμάτητοι, κάνουν ό,τι μπορούν» σχολίασε σε ένα βίντεο που ανέβασε στο οποίο απαθανάτιζε ένα αεροπλάνο κατάσβεσης της φωτιάς στην περιοχή.

Ο Σάββας Πούμπουρας όμως δεν έμεινε εκεί αλλά προχώρησε και μέχρι τη λεωφόρο Αναπάυσεως στα Βριλήσσια όπου επικρατεί μία κόλαση φωτιάς η οποία έχει μπει εδώ και ώρα στον αστικό ιστό.

«Μόλις γύρισα Αθήνα και είμαι μουδιασμένος μπροστά σε όλο αυτό. Μόλις έχω λεπτομέρειες σχετικά με το πώς μπορούμε να βοηθήσουμε, θα σας ενημερώσω» έγραψε σε άλλο στόρι του στο instagram ο Σάββας Πούμπουρας, ο οποίος στη συνέχεια, σε μία προσπάθεια να προειδοποιήσει όσους κινούνται στην περιοχή ανέβασε νέο βίντεο στο οποίο ο ίδιος, φορώντας μάσκα για να καταφέρνει να αναπνέει μιας και είναι αποπνικτικά από τους καπνούς των καμένων, ενημερώνοντας για το τι ακριβώς συμβαίνει εκεί. Μάλιστα, όπως διαπίστωσε, η φωτιά που καίει τα πάντα, καίει και ηλεκτροφόρα σύρματα, τα οποία σπάνε και δημιουργούν νέες εστίες φωτιάς, με αποτέλεσμα η κατάσταση να είναι ανεξέλεγκτη. Δείτε παρακάτω τα βίντεο που ανέβασε ο Σάββας Πούμπουρας:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved