Τσιμτσιλή για φωτιά: «Μιλάμε με γείτονες, φίλους και προσευχόμαστε να τελειώσει ο πύρινος εφιάλτης»
Showbiz

Τσιμτσιλή για φωτιά: «Μιλάμε με γείτονες, φίλους και προσευχόμαστε να τελειώσει ο πύρινος εφιάλτης»

Φωτιά Αττική: Παρ' όλο που βρίσκεται σε διακοπές η Σταματίνα Τσιμτσιλή παραδέχεται με αναρτήσεις της ότι από χθες (11/8) το μυαλό και η ψυχή της βρίσκεται στην Αττική που φλέγεται ασταμάτητα! 

Με αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από την Πάρο όπου βρίσκεται εδώ και εβδομάδες με την οικογένειά της, η όμορφη παρουσιάστρια εκφράζει όλα τα δυνατά και φυσικά δυσάρεστα συναισθήματα που την έχουν πλημμυρίσει με όσα βλέπει να συμβαίνουν στις περιοχές της Αττικής που έχουν πληγεί από την καταστροφική μανία της πυρκαγιάς.

Φωτιά Αττική: Πυροσβέστης απέτρεψε γυναίκα να μπει σπίτι της λίγο πριν γίνει έκρηξη!

«Κάθε χρόνο γινόμαστε ανήμποροι θεατές στο ίδιο έργο. Θυμός, απογοήτευση, θλίψη και τόσα αναπάντητα “γιατί” έχουν φωλιάσει στις καρδιές και το μυαλό όλων μας.

Από χθες ζούμε με την αγωνία για το πού φτάνει η φωτιά και πού θα σταματήσει. Μιλάμε με γείτονες, φίλους και προσευχόμαστε να τελειώσει επιτέλους, ο πύρινος εφιάλτης.

tsim.jpg

Δυστυχώς, όσο νυχτώνει οι φόβοι μας μεγαλώνουν.

Παντού φωτιά, στάχτες και καπνοί. Καμένη γη, κατεστραμμένες περιουσίες, τρομαγμένα ζώα, θυμός και αγωνία για το πού θα σταματήσει η λαίλαπα.

Οι σκέψεις μας και οι προσευχές μας για όσους δοκιμάζονται και δίνουν μάχη στο μέτωπο της φωτιάς» έγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ευχόμενη να πάνε όλα καλά και ο εφιάλτης αυτός να λάβει άμεσα τέλος.

tsim1.jpg

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved