Φωτιά Αττική: Η συγκινητική ανάρτηση του Μάστορα, η κίνηση ανθρωπιάς του Snik & η οργή της Τσολάκη
Showbiz

Φωτιά Αττική: Η συγκινητική ανάρτηση του Μάστορα, η κίνηση ανθρωπιάς του Snik & η οργή της Τσολάκη

Φωτιά Αττική: Μάχη με διάσπαρτες εστίες και συνεχείς αναζωπυρώσεις δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις στα μέτωπα της φωτιάς στη βορειοανατολική Αττική και σήμερα, 13 Αυγούστου.

Αρκετοί ήταν οι καλλιτέχνες και παρουσιαστές οι οποίοι έστειλαν τα δικά τους μηνύματα για τη μεγάλη φωτιά στην Αττική κάνοντας αναρτήσεις στα social media και άλλοι βοηθώντας και εμπράκτως.

Σε μια κίνηση ανθρωπιάς προχώρησαν ο Snik και η σύντροφός του Marta Aharonian, με την οποία σύντομα θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας μιας και μένουν σε μία από τις περιοχές που μαίνονταν η φωτιά χθες, 12 Αυγούστου.

Το ζευγάρι βγήκε στους δρόμους και διέσωσε αδέσποτα σκυλάκια, που κινδύνευσαν από τις φλόγες, φιλοξενώντας τα στο σπίτι του τράπερ και τους έδωσαν τροφή και νερό.

Η δε Ελένη Τσολάκη ανεβάζοντας μια φωτογραφία στο Instagram ενός φλεγόμενου πυροσβέστη και με τη λέξη «ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!!!!!!» εξέφρασε την αγανάκτησή της για τις εφιαλτικές στιγμές που ζει η χώρα μας.

Και σε νέα ανάρτησή της, έγραψε: «Κάθε χρόνο θεατές στο ίδιο έργο. Κάθε χρόνο το οξυγόνο μας λιγοστεύει. Κάθε χρόνο ο πόνος μπροστά σε αυτές τις τραγικές εικόνες. Καλό κουράγιο στους πυροσβέστες και στους εθελοντές μας. Ο Θεός να βάλει το χέρι του».

Ο δε Χρήστος Μάστορας έκανε ειδική αναφορά στο Instagram τους στους πυροσβέστες και τη μάχη που δίνουν κάθε καλοκαίρι.

«Σεβασμός και ευγνωμοσύνη», έγραψε ο τραγουδιστής του συγκροτήματος «Μέλισσες» στο instagram.

Φωτιά στην Αττική: Λύγισε στον αέρα του ΣΚΑΪ- «Εδώ έχω μεγαλώσει, δεν έχω λόγια»

Φωτιά Αττική - Κοσώνας: Η αγωνία που βίωσε ο Μιλτιάδης από τη Γη της Ελιάς για το σπίτι του

Φωτιά Αττική - H αγανάκτηση της Καίτης Γαρμπή: «Χάος ανίκατε μάχαν»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved