Showbiz

Έξαλλος ο Στέλιος Λεγάκης – «Σας έφαγαν τα στόρι και η δηθενιά»

 Έξω φρενών έγινε ο Στέλιος Λεγάκης , ο οποίος αναγκάστηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας 12/8 να εγκαταλείψει με την οικογένειά του το σπίτι του στη Διώνη λόγω της φωτιάς στην Αττική

 

Ο τραγουδιστής έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram: «Όσοι ανεβάζετε ακόμα παραλίες, ποτέ και λούσα, είστε απλά ΖΩΑ. Η Αττική καίγεται. Υπάρχει κόσμος που δεν έχει που να πάει και έχει φύγει από το σπίτι του και πιο πιθανό να μη ξαναγυρίσει ποτέ. Και πετάτε χαρταετό. Ανεβάστε να ενημερωθεί όλος ο κόσμος, που μπορεί να πάει, που να βοηθηθεί και με ποιο τρόπο.

Ξυπνήστε πρόβατα. Σας έφαγαν τα στόρι και η δηθενιά. Στην ανάγκη και στην πραγματική χρησιμότητα αυτής της εφαρμογής κοιμάστε»

Να σας θυμίσουμε ότι ο τραγουδιστής εγκατέλειψε χθες με την οικογένειά του το σπίτι του και έκανε σχετική ανάρτηση: «Εμείς φύγαμε στις 5 το πρωί από το σπίτι. Ευτυχώς προλάβαμε. Εύχομαι όλα να τελειώσουν αισίως. Η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω από όλα. Τα σπίτια είναι ντουβάρια, τοίχοι, άψυχα πράγματα. Φύγετε όλοι. Δεν υπάρχει κανένα νόημα να κάθεστε μέσα στα σπίτια να σώσετε κάτι. Δε χωράνε ηρωισμοί. Όσο για εσάς που βάζετε τις φωτιές… εύχομαι πραγματικά να καείτε οι ίδιοι. Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο».

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά Αττική: Ο Στέλιος Λεγάκης εγκατέλειψε το σπίτι του στη Διώνη– «Ευτυχώς προλάβαμε»

Λελέ Γκόφα: Άστραψε & βρόντηξε η σύζυγός του Ρόκκου–Ντροπή να ανεβάζετε αυτή την καταστροφή και...

Η αγανάκτηση της Κορομηλά: Εγκληματική πράξη θεωρείται αυτό και απανθρωπιά...Δεν αντέχουμε!

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved