Showbiz

Ξανά μαζί; Συναντήθηκαν έπειτα από δυο μήνες που είναι χωριστά και ιδού και η απόδειξη!

Μετά από δύο μήνες που επέλεξαν να μείνουν χωριστά, η τραγουδίστρια τον επισκέφτηκε στο νέο σπίτι του το Σαββατοκύριακο.

Ο λόγος για την Τζένιφερ Λόπεζ που πέρασε από το σπίτι που νοίκιασε ο Μπεν Αφλεκ στο Μπρεντγουντ την Κυριακή 11 Αυγούστου, ενώ εκείνος βρισκόταν εκεί.

Μάλιστα, η ίδια συνόδευσε τον 12χρονο γιο του ηθοποιού στο εμπορικό κέντρο και όπως λέγεται η τραγουδίστρια ανυπομονεί να περάσει χρόνο με τα παιδιά του Αφλεκ πριν αρχίσει το σχολείο.

Να σας θυμίσουμε ότι ο ηθοποιός και η πρώην σύζυγός του Τζένιφερ Γκάρνερ έχουν τη 18χρονη Βάιολετ, τον 15χρονο Φιν και τον 12χρονο Σάμουελ.

Τίτλοι τέλους για το πιο λαμπερό ζευγάρι - Η αίτηση διαζυγίου και η κοινή δήλωση

«Επειδή δεν είναι με τον Μπεν δεν σημαίνει ότι δεν νοιάζεται για τα παιδιά του», λέει η πηγή. «Πάντα νοιαζόταν γι’ αυτά. Πέρασε μήνες ψάχνοντας το τέλειο σπίτι για τη μικτή τους οικογένεια πέρυσι. Τώρα που επέστρεψε στο Λος Άντζελες θέλει να περάσει ποιοτικό χρόνο μαζί τους πριν ξαναρχίσει το σχολείο και η Violet πάει στο κολέγιο».

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο people η Λόπεζ και ο Αφλεκ, του οποίου τα 52α γενέθλια είναι αυτή την Πέμπτη, 15 Αυγούστου, δεν είχαν δει ο ένας τον άλλον εδώ και εβδομάδες και επισημαίνεται ότι: «Προχωρούν χωριστά. Η Τζένιφερ προσπαθεί να βρει ένα νέο σπίτι για να κάνει μια νέα αρχή».

Τέλος πηγή ανέφερε: «Ο Αφλεκ τα πάει καλά και ευδοκιμεί όταν είναι απασχολημένος, και δουλεύει ασταμάτητα. Τα παιδιά δεν έχουν πάει ακόμη στο σχολείο. Περνάει και εκείνος πολύ χρόνο μαζί τους. Δεν ήταν και το πιο εύκολο καλοκαίρι γι’ αυτόν. Απλά προσπαθεί να μείνει συγκεντρωμένος και να κάνει κάθε μέρα όσο το δυνατόν καλύτερη».

Ιδού και η απόδειξη ότι τον επισκέφτηκε!

Διαβάστε επίσης:

Τζένιφερ Λόπεζ: Φουντώνουν οι φήμες χωρισμού από τον Μπεν - Η ακύρωση της καλοκαιρινής περιοδείας

Λόπεζ–Άφλεκ: Η κοινή εμφάνιση μετά τις φήμες χωρισμού που θα μπορούσε να βάλει τέλος στα σενάρια

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved