Τσαγκρινού: «Γυρίζαμε από το μαιευτήριο τη μέρα της φωτιάς & νομίζαμε ότι μπαίναμε σε κόλαση!»
Showbiz

Τσαγκρινού: «Γυρίζαμε από το μαιευτήριο τη μέρα της φωτιάς & νομίζαμε ότι μπαίναμε σε κόλαση!»

Η Έλενα Τσαγκρινού και ο Dj Stephan εδώ και λίγες μέρες βρίσκονται στο σπίτι με τον γιο τους και είναι τρισευτυχισμένοι. Μόνο που την ημέρα που πήραν εξιτήριο, έζησαν μία κόλαση, την ίδια που έζησε όλη η Αττική, λόγω της φωτιάς

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, με το που πήγαμε σπίτι μια τρέλα. Ήταν μια φυσιολογική γέννα γιατί αναρρώνεις πολύ γρήγορα» είπε τρισευτυχισμένη η όμορφη τραγουδίστρια ενώ ο σύντροφός της συνέχισε λέγοντας:

Εξιτήριο από το μαιευτήριο για την Έλενα Τσαγκρινού-Οι τρυφερές φωτό με τον DjStephan & τον γιο τους

0H6A0741.jpg

«Ήμουν στον τοκετό, ήμουν 14 ώρες άυπνος. Ήταν μαγική εμπειρία, πλαντάξαμε στο κλάμα».

Η Έλενα Τσαγκρινού μίλησε για τα συναισθήματά της εκείνες τις στιγμές: «Όταν ήρθε το παιδί ένιωσα ότι είναι κάτι άγιο, εννοείται κλαίγαμε, ήμασταν συγκινημένοι. Ο Κώστας μου είπε πει ότι δεν θα κλάψει!»

Ο ευτυχής μπαμπάς πρόσθεσε με τη σειρά του: «Είναι πολύ δύσκολα με τις πάνες. Εχθές τον έβαλα πάνω μου και άρχισε να με πιάνει και φώναξα την Έλενα!» με την τραγουδίστρια να τονίζει:

«Είναι υπερπροστατευτικός, πολύ πιο έντονος από μένα, εγώ πρέπει να κρατάω ισορροπία».

Όσο για το πότε σκοπεύουν να παντρευτούν, αποκάλυψαν: «Του χρόνου το καλοκαίρι λέμε για γάμο και βάφτιση».

Το ζευγάρι τη μέρα που γυρνούσε από το μαιευτήριο στο σπίτι, έζησε και την κόλαση της φωτιάς στην Αττική αφού μένουν στο Πόρτο Ράφτη και πέρασαν από Πεντέλη που φλεγόταν: «Λυπάμαι πάρα πολύ για την κατάσταση, είναι ακραία τα σκηνικά που ζούμε και πέρσι και φέτος» είπε ο Dj Stephan και συνέχισε: «Γυρίζαμε από το μαιευτήριο τη μέρα της φωτιάς και κοντά στην Πεντέλη που περνάμε για να πάμε Πόρτο Ράφτη και νόμιζα ότι μπαίναμε σε κόλαση. Φοβήθηκα ότι έχει πάρει φωτιά και το δικό μας σπίτι».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις τους:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved