Έλενα Σαλαμπάση: Όσα δεν γνωρίζετε για τη Ρενάτα της σειράς «Η Μάγισσα, φλεγόμενη καρδιά»
Showbiz

Έλενα Σαλαμπάση: Όσα δεν γνωρίζετε για τη Ρενάτα της σειράς «Η Μάγισσα, φλεγόμενη καρδιά»

Η Έλενα Σαλαμπάση δεν είναι πρωτοεμφανιζόμενη, σίγουρα όμως σκοπεύει να μας σαγηνεύσει με την υποκριτική της δεινότητα και το ταλέντο της. 

Θα τη δούμε να ενσαρκώνει τη Ρενάτα στη νέα πολυαναμενόμενη σειρά του ΑΝΤ1, Η Μάγισσα, Φλεγόμενη καρδιά, κάτι που δείχνει να αποτελεί πρόκληση για την ίδια.

«Η Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά»: Backstage φωτογραφίες των πρωταγωνιστών στα πρώτα γυρίσματα!

Η Ρενάτα είναι η νεαρή γυναίκα του Σίλβιο, Ελληνίδα αριστοκρατικής καταγωγής, που έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Κεφαλλονιά. Είναι γενναιόδωρος άνθρωπος, γι' αυτό και οι Μανιάτες την αγαπούν. Ο ρόλος της στην πορεία της ιστορίας θα αποδειχθεί κομβικός για την εξέλιξη των γεγονότων.

Από φιλόλογος, ηθοποιός και μετά... Λονδίνο

Η Έλενα Σαλαμπάση έχει κάνει εδώ και καιρό τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση, μία με τη σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα» και μία με την «Κλινική» στο ίδιο κανάλι ενώ την έχουμε δει και στο MEGA στη σειρά «Το αύριο μας ανήκει».

elena-salampasi.jpg

Λατρεύει τον τόπο της, το Διδυμότειχο όπου μεγάλωσε και τελείωσε το Λύκειο, παρ' όλο που γεννήθηκε στην Καστοριά όπου υπηρετούσε ο στρατιωτικός πατέρας της. Έχει σπουδάσει Αγγλική Γλώσσα & Φιλολογία – Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης όμως ήθελε από νωρίς να ασχοληθεί με την υποκριτική και έτσι σπούδασε και στην Ανώτερη Δραματική Σχολή “Διομήδης Φωτιάδης” αλλά και στην Ανώτερη Δραματική Σχολή «Δήλος» της Δήμητρας Χατούπη. Παρακολούθησε επίσης σεμινάρια υποκριτικής στο Λονδίνο, στο Royal Academy of Dramatic Art ( RADA ) – London.

elena-salampasi-papageorgiou-magissa.jpg

Η ίδια είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή της: «Την Αθήνα την αγαπώ. Γεννήθηκα στην Καστοριά, κατάγομαι και μεγάλωσα στο μικρό και όμορφο Διδυμότειχο Έβρου, σπούδασα στην Θεσσαλονίκη, ταξίδεψα σε πολλά σημεία του κόσμου, αλλά η Αθήνα είναι το «σπίτι» που νιώθω άνετα. Μου αρέσουν πολλά στοιχεία της, και κυρίως, μου αρέσει η Αθήνα τον Αύγουστο, όταν όλοι λείπουν. Γι’ αυτό συχνά παραμένω αυτόν τον μήνα για να την τριγυρνάω με ησυχία. Καμιά φορά λέω στον εαυτό μου.. θα σηκωθώ να φύγω, αλλά νομίζω ότι πάντα εδώ θα γυρνάω. Αν δεν υπήρχε η ανάγκη μου να δουλεύω και να εκφράζομαι καλλιτεχνικά εδώ, ενδεχομένως θα με κούραζε ο αστικός τρόπος ζωής της Αθήνας αν έκανα οποιοδήποτε άλλο επάγγελμα... Η υποκριτική ξεκίνησε ως μια φευγαλέα σκέψη στo πλαίσιo προσωπικής “αναζήτησης” κάπου στο τέλος των πρώτων σπουδών μου (έχω τελειώσει Αγγλική Γλώσσα και Φιλολογία στο ΑΠΘ στην Θεσσαλονίκη). Πολύ άμεσα και παρορμητικά έγινε έντονη επιθυμία να το κυνηγήσω. Και εντελώς συνειδητά κατέληξε σε ανάγκη να μη θέλω να το αφήσω».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved