O Γιώργος Αμούτζας αποκάλυψε τον απίθανο λόγο που τσακώθηκε με την Τάνια Μπρεάζου στις διακοπές τους
Showbiz

O Γιώργος Αμούτζας αποκάλυψε τον απίθανο λόγο που τσακώθηκε με την Τάνια Μπρεάζου στις διακοπές τους

«Έρωτας δίχως... βάσανα δεν έχει νοστιμάδα» έλεγαν οι παλιοί και στην περίπτωση του Γιώργου Αμούτζα και της Τάνιας Μπρεάζου μάλλον αυτό... δουλεύει! 

Το ερωτευμένο ζευγάρι αυτόν τον καιρό συνδυάζει δουλειά και διασκέδαση.

Τάνια Μπρεάζου: Ο λόγος που άργησε να επιβεβαιώσει τη σχέση με τον Αμούτζα και όλα όσα τους ενώνουν

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Αμούτζας όποτε έχει χρόνο ακολουθεί την αγαπημένη του στην περιοδεία που κάνει με τον Νίκο Οικονομόπουλο ανά την Ελλάδα. Έτσι, κάποιοι προορισμοί που ενδείκνυνται για διακοπές, είναι ό,τι πρέπει και για τους δύο ερωτευμένους να περάσουν λίγες στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης και φυσικά να ζήσουν τον έρωτά τους.

83418f0f-mpreazou-amoutzas.jpg

Σε μία τέτοια... στάση τους από την περιοδεία ο ηθοποιός και η τραγουδίστρια είπαν να χαλαρώσουν στην παραλία αλλά και να επιδοθούν σε beach volley το οποίο όμως αποδείχτηκε ότι είχε πολλή ένταση.

Όπως αποκάλυψε με ανάρτησή του ο Γιώργος Αμούτζας δεν κέρδισαν στο ματς που έπαιξαν και αυτός ήταν προφανώς και ο λόγος που τσακώθηκαν μεταξύ τους. Εννοείται πως ο καβγάς δεν θα κράτησε παραπάνω από κάποια δευτερόλεπτα αφού οι δύο ερωτευμένοι πόζαραν ευτυχισμένοι στον φωτογραφικό φακό. Δείτε την ανάρτηση του ηθοποιού παρακάτω:

amoutzas-mpreazou.jpg

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved