Showbiz

Αλέκος Συσσοβίτης: Έτσι είναι το κορμί του στα 59 του χρόνια - Οι βουτιές του στη Μύκονο

Ο Αλέκος Συσσοβίτης βρίσκεται στο εξοχικό του στην Μύκονο και η κάμερα τον κατέγραψε να κάνει τις βουτιές του.

Ο ηθοποιός μπορεί να είναι 59 χρονών, όμως έχει απίστευτα καλογυμνασμένο σώμα… και όπως είπαν και στην εκπομπή, Summer’s Cool ο Αλέκος Συσσοβίτης βάζει κάτω ακόμα και τον Κωνσταντίνο Βασάλο που είναι ένας από τους πιο γυμνασμένους άντρες της showbiz.

Σε συνέντευξή του είχε πει: «Δεν είμαι ίδιος εμφανισιακά. Θα το παρατηρήσεις τώρα που θα με δεις στην Έξαψη. Καταλαβαίνω ότι στέκομαι καλά. Όπως έγραψε ο Σαίξπηρ «μια εικόνα, χίλιες λέξεις.» Η εμφάνιση είναι μεγάλο διαβατήριο αλλά μπορεί να είναι και τροχοπέδη. Η ελληνική τηλεόραση εξαρτάται από την εικόνα. Με το πέρασμα των χρόνων υπάρχει κίνδυνος να μείνεις έξω από τα πράγματα, γιατί από τη μία έρχεται το νέο αίμα κι από την άλλη η ελληνική αγορά είναι μικρή. Δεν συμβαίνει το ίδιο, όμως, στο εξωτερικό. Εκεί βλέπουμε τους ηθοποιούς να μεγαλώνουν και να θεωρούνται ελκυστικοί. Κάθε ρόλος έχει την γοητεία του και κάθε ηλικία επίσης. Άρα υπάρχει δουλειά για όλους εσαεί.»

Και σε άλλο σημείο της συνέντευξής του είχε πει: « Σίγουρα όλοι είμαστε νάρκισσοι, ωστόσο ο βαθμός είναι διαφορετικός για τον καθένα. Από την άλλη έχω ένα προαίσθημα ότι μάλλον έχασα και δουλειές εξαιτίας της εμφάνισης».

Ο ηθοποιός σίγουρα είναι μετριόφρων γιατί όπως θα δείτε και στο βίντεο έχει κορμί εικοσάρη

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved