Ζέτα Θεοδωροπούλου: Ο διαφορετικός Δεκαπενταύγουστος με τα παιδιά της & το μήνυμα όλο νόημα!
Showbiz

Ζέτα Θεοδωροπούλου: Ο διαφορετικός Δεκαπενταύγουστος με τα παιδιά της & το μήνυμα όλο νόημα!

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου περνά ένα διαφορετικό καλοκαίρι, έναν διαφορετικό Δεκαπενταύγουστο με τα παιδιά της, αφού χώρισε οριστικά από τον σύζυγό της, Παναγιώτη Ταχτσίδη.

Η Ζέτα συνεχίζει τις διακοπές με τα παιδιά της και δημοσίευσε νέα στιγμιότυπα από τις ξέγνοιαστες στιγμές τους και έγραψε όλο νόημα: «Η ευτυχία για τον καθένα μας βρίσκεται διαφορετικά…»

Photo-by-ZeTL-on-August-14-2024.-May-be-an-image-of-1-person..jpg

Προτεραιότητά της είναι τα παιδιά της και σε ανάρτησή της στο instagram είχε αναφέρει: «Είναι ένας άνθρωπος που πλέον τον αγαπάω σαν άνθρωπο και σαν πατέρα των παιδιών μου, θέλω να είναι καλά. Όταν κάνουμε την αίτηση και βγει και το διαζύγιο, αυτό που θα πρέπει να κάνει ως πατέρας για τα παιδιά του, πιστεύω ότι θα το κάνει. Έχουμε επικοινωνία σε ό,τι αφορά τα παιδιά, τα παιδιά είναι προτεραιότητα και των δύο».

Σε συνέντευξή της είχε πει: «Είμαι μια χαρά, έχω την υγεία μου, τα παιδάκια μου, είναι όλα τέλεια. Για μένα έχει τελειώσει, το θέμα είναι πλέον μεταξύ των δικηγόρων μας. Η ανάρτησή μου ήταν μια έκρηξη θυμού μετά από τόσους μήνες υπομονής. Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Εγώ θέλω να είναι καλά και τα παιδιά μου και εκείνος. Οι φωτογραφίες που ήμασταν στο ίδιο νυχτερινό μαγαζί ήταν από τις 25 Μαΐου, απλά κυκλοφόρησαν τώρα. Ήταν πολύ πριν όλο αυτό το ξέσπασμα.»! Και πρόσθεσε: «Ο πρώην σύζυγός μου είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει. Αν βρέθηκε πιο εντυπωσιακή από μένα μπράβο του. Καλά να είναι, δεν έχει βγει βέβαια ακόμη το διαζύγιο. Αφού μπορεί και το κάνει, μπράβο του. Είναι στα μελλοντικά μου σχέδια να σβήσω το τατουάζ που έχω με το όνομα του πρώην συζύγου μου»!

Δείτε τα νέα μαγικά στιγμιότυπα από τις διακοπές της με τα παιδιά της

Ταχτσίδης: Σπάει τη σιωπή του & μιλά πρώτη φορά για τον οριστικό χωρισμό από τη Ζέτα Θεοδωροπούλου

Ζέτα Θεοδωροπούλου: Κόλαφος κατά του Ταχτσίδη: «Τον χαρακτήρα μου τον έφτιαξαν τα έργα σου»

Ζέτα Θεοδωροπούλου-Η όλο νόημα ανάρτηση μετά το ξέσπασμα για τον Ταχτσίδη: «Ο 2ος είναι πάντα 2ος»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved