Άγγελος Λάτσιος: Το νέο στιγμιότυπο μετά από καιρό από τα Άχλα είναι το κάτι άλλο
Showbiz

Άγγελος Λάτσιος: Το νέο στιγμιότυπο μετά από καιρό από τα Άχλα είναι το κάτι άλλο

 Ο Άγγελος Λάτσιος βρίσκεται στα Άχλα της Άνδρου και τον Δεκαπενταύγουστο και δημοσίευσε ένα μοναδικό στιγμιότυπο στο instagram μετά από καιρό.

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου συνδυάζει εργασία και διακοπές στο νησί, στον επίγειο παράδεισο της μητέρας του.

Πριν από λίγα εικοσιτετράωρα ο ίδιος δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από τη θέα του και σχολίασε: "Προσωρινή διασκέδαση < μακροχρόνια ευημερία”.

Photo-shared-by-Aggelos-Latsios-on-June-12-2024-tagging-@onar_andros.-May-be-an-image-of-1-person-pool-Santorini-and-horizon..jpg

Instagram / aggelos_latsios

Ο 21χρονος βρίσκεται στο νησί και όπως φημολογείται εργάζεται στην ξενοδοχειακή επιχείρηση Όναρ που έχει ο σύντροφος της μητέρας του, Μάκης Παντζόπουλος.

Photo-by-Aggelos-Latsios-on-April-26-2024.-May-be-an-image-of-1-person-and-beach..jpg

Nα σας θυμίσουμε ότι ο Γιώργος Λιάγκας την περασμένη σεζόν μέσα από το Πρωινό είχε πει για τον Άγγελο: «Μπράβο στους γονείς του αλλά και στο παιδί. Πέρα από ένα όμορφο παιδί, είναι και εξαιρετικός άνθρωπος, δηλαδή καθόμουν και μιλούσα μαζί του για αυτό βράχνιασα γιατί μιλούσα δυνατά μέσα στο μαγαζί, ένα παιδί συγκροτημένο. Χαίρομαι που τον ενέπνευσα και κάνει μπάνιο το χειμώνα.

Ήμουν πηγή έμπνευσης, μου είπε ότι έβλεπε τα stories μου και πηγαίνει τρεις με τέσσερις φορές και κάνει μπάνιο στη θάλασσα το χειμώνα…» και η Ελένη τον είχε ευχαρηστήσει δημοσίως για τα καλά λόγια που είπε για το παλικάρι της.

Δείτε παρακάτω τη νέα του ανάρτηση μετά από καιρό στα Άχλα

07efb3a3155e4eb684cee34be899be1f.jpg

Διαβάστε επίσης:

Μενεγάκη:«Ένα από τα παιδιά μου δεν έβγαινε από το δωμάτιο να κάνει το μάθημά του, κλειδωνόταν και…»

Άγγελος Λάτσιος: Οι νέες φώτο με μαγιό, η θεαματική αλλαγή στο σώμα του & το σχόλιο της Ελένης

Άγγελος Λάτσιος: H νέα του ανάρτηση και οι απορίες των followers που έμειναν αναπάντητες

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved