Mε μαντινάδες και λύρες υποδέχτηκε ο Κονταρός τη Βανδή σε πανηγύρι στην Κρήτη!
Showbiz

Mε μαντινάδες και λύρες υποδέχτηκε ο Κονταρός τη Βανδή σε πανηγύρι στην Κρήτη!

Την παράδοσή μας θέλησε να τιμήσει η Δέσποινα Βανδή στην Κρήτη και βρέθηκε σε πανηγύρι όπου τραγουδούσε ο καλός της φίλος Μανώλης Κονταρός

Χθες το βράδυ, (14/8), παραμονή της Παναγίας η τραγουδίστρια βρέθηκε στο Γεράνι στα Χανιά της Κρήτης προκειμένου να απολαύσει από κοντά τον Κρητικό λυράρη και τραγουδιστή φίλο της, μεγάλη αδυναμία και του αγαπημένου της, Βασίλη Μπισμπίκη.

Μπισμπίκης: Η πιο τρυφερή φώτο ever με τη Βανδή- «Να γεφυρώνω την ψυχή μου μαζί σου μόνο»

vandi-mpismpikis.jpg

Ο Μανώλης Κονταρός, χαρούμενος που την αντίκριζε μπροστά του, έσπευσε να την υποδεχτεί με τον πιο θερμό τρόπο, τραγουδώντας της φυσικά μία μαντινάδα.

«Είναι η χαρά μου σήμερα, ο κόσμος δεν τη βάνει,

Στο πανηγύρι η Βανδή, ήρθε ναι, στο Γεράνι» είπε από μικροφώνου ο Κρητικός βιρτουόζος της λύρας, κάνοντας την Δέσποινα Βανδή να ενθουσιαστεί και να φωνάζει «μανάρι μου».

vandi-mpismpikis-(2).jpg

Φυσικά, η τραγουδίστρια μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε από το κοινό που είχε σπεύσει να απολαύσει και εκείνο τα κρητικά τραγούδια σε ένα καθαρόαιμο πανηγύρι του νησιού που αυτές τις μέρες δίνουν και παίρνουν.

Να θυμίσουμε ότι αυτόν τον καιρό η Δέσποινα Βανδή μαζί με τον Βασίλη Μπισμπίκη απολαμβάνουν ήρεμες διακοπές στον Άγιο Γεώργιο Ρέθυμνου, εκεί που νιώθουν σαν να βρίσκονται στον επίγειο παράδεισό τους...

Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved