Showbiz

Η οικογένεια Πετρούνια σε... ορεινές περιπέτειες - Οι ευχές & η φωτό με τα λόγια ενός ήρωα!

Μετά από ένα εξαιρετικά δύσκολο διάστημα συνεχών προπονήσεων και πίεσης και τον θρίαμβο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, προφανώς ο Λευτέρης Πετρούνιας δικαιούται να χαθεί στις ομορφιές της χώρας μας με τα αγαπημένα του πρόσωπα. 

Με τις τρεις γυναίκες της ζωής του, λοιπόν, τη σύζυγό του Βασιλική Μιλλούση και τις κόρες τους Σοφία και Λένια, ο χάλκινος Ολυμπιονίκης του Παρισιού έφυγε αρχικά για θαλασσινές περιπέτειες σε κάποιον προορισμό που δεν αποκάλυψε, όμως σήμερα ευχήθηκε για τον Δεκαπενταύγουστο από ένα μαγικό προορισμό.

Ο λόγος για τον Αθανάσιο Διάκο Φωκίδας που φημίζεται για τις φυσικές του ομορφιές.

Μάλιστα, ο Λευτέρης Πετρούνιας εξερεύνησε το Μεγαλοχώρι απ' άκρη σ' άκρη και μάλιστα έβγαλε και αναμνηστική φωτογραφία οικογενειακώς.

Και από εκεί ανέβασε και ένα στόρι με τα λόγια του ήρωα της Επανάστασης του 1821, Αθανάσιου Διάκου που ήταν γραμμένη σε ένα πανό στην περιοχή.

«Εγώ Γραικός γεννήθηκα, Γραικός θε να πεθάνω», έχει πει ο Διάκος και έχει μείνει στην ιστορία για την αγωνιστικότητά του και την αγάπη του για την πατρίδα.

Δείτε παρακάτω τη φωτό:

Ήδη η οικογένεια πάντως έχει φύγει για τον επόμενο προορισμό των διακοπών της, που μάλλον θα είναι νησιωτικός. Δείτε παρακάτω:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved