Ντενίση: Εορταστικό δείπνο στο Θεολόγο για τη Μαριτίνα-Το μοναδικό art de la table δίπλα στην πισίνα
Showbiz

Ντενίση: Εορταστικό δείπνο στο Θεολόγο για τη Μαριτίνα-Το μοναδικό art de la table δίπλα στην πισίνα

Μία μοναδική βραδιά ήταν η χθεσινή για την οικογένεια της Μιμής Ντενίση η οποία ετοίμασε ένα μοναδικό εορταστικό δείπνο για την γιορτή της κόρης της, Μαριτίνας

Οι καλεσμένοι δεν ξεπερνούσαν τα 10 άτομα, όμως η Μιμή Ντενίση και η Μαριτίνα, ως καλές οικοδέσποινες φρόντισαν ώστε όλα να είναι στην εντέλεια στο δείπνο που είχαν ετοιμάσει για τους εκλεκτούς καλεσμένους τους.

Ντενίση: Η φώτο από τις διακοπές με την Μαριτίνα της, που γιορτάζει & το συγκινητικό μήνυμα

maritina-deniss-(5).jpg

Το τραπέζι στήθηκε στον κήπο της υπέροχης μονοκατοικίας της ηθοποιού και θιασάρχη στον Θεολόγο η οποία αποτελεί τον προσωπικό της επίγειο παράδεισο, ένα μέρος που λατρεύει και επισκέπτεται κάθε καλοκαίρι. Την αγάπη για τον συγκεκριμένο τόπο την έχει αποκτήσει και η Μαριτίνα η οποία κάθε χρόνο ανυπομονεί για να βρεθεί εκεί για διακοπές.

Χθες (15/8) λοιπόν, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου που γιόρταζε η Μαριτίνα οι δύο γυναίκες έκαναν τις απαραίτητες ετοιμασίες και μεταμόρφωσαν τον κήπο σε ένα πραγματικό στολίδι.

Μάλιστα, επιμελήθηκαν μόνες τους το art de la table, φροντίζοντας ώστε να υπάρχει ομοιομορφία στα χρώματα και συμμετρία στο τραπέζι.

Το αποτέλεσμα μοναδικό, με τη Μιμή Ντενίση να ανεβάζει ένα υπέροχο βίντεο από τις ετοιμασίες λίγο πριν την άφιξη των καλεσμένων.

Δείτε παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved