Ο... «Φτερωτός Θεός» στη Μύκονο! Πλάνα του Τζαν Γιαμάν από τα στενά και οι ελληνικές διακοπές του
Showbiz

Ο... «Φτερωτός Θεός» στη Μύκονο! Πλάνα του Τζαν Γιαμάν από τα στενά και οι ελληνικές διακοπές του

Τζαν Γιαμάν ή αλλιώς ο τηλεοπτικός «Φτερωτός Θεός»! Αναμφισβήτητα, τα τελευταία δυο χρόνια ο Τούρκος ηθοποιός και μοντέλο Τζαν Γιαμάν, είναι στο επίκεντρο της δημοσιότητας, με το ταλέντο του και τη γοητεία του.

Πολύς κόσμος τον γνωρίζει μέσα από τις σειρές όπου έχει πρωταγωνιστήσει, από τα πρωτοσέλιδα περιοδικών αλλά και από τις φωτογραφίσεις του όπου ποζάρει ως μοντέλο.

Για όσους δεν θυμούνται, ο Τζαν Γιαμάν ο οποίος έχει ρίζες από τη Βόρεια Μακεδονία, έκανε τα πρώτα του βήματα στο χώρο της τηλεόρασης το 2014 στη σειρά GonulIsleri και στη συνέχεια απέκτησε πρωταγωνιστικό ρόλο στις σειρές: Inadina Ask (2015), Hangimiz Sevmedik (2016), Dolunay (2017), Erkenci Kus (2018-19) στις οποίες άρχισε να γίνεται περισσότερο γνωστός. Μάλιστα, έχει λάβει και το Χρυσό Βραβείο Πεταλούδας ως ο καλύτερος ηθοποιός ρομαντικής κωμωδίας το 2018. Αυτή την στιγμή πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά Bay Yanlis, η οποία ξεκίνησε να προβάλλεται, στις 26 Ιουνίου 2020.

Έχει κάνει εξώφυλλα σε πολλά γνωστά περιοδικά, κάποια από αυτά είναι: All Men, Instanbul Life, be Man, Men’s Health, GQ και HELLO.

Και τώρα απολαμβάνει τις διακοπές του στη Μύκονο, με πολλές Ελληνίδες θαυμάστριές του να τον αναγνωρίζουν ανάμεσά τους. Δείτε το βίντεο όπως το κατέγραψε η κάμερα του Mykonos Live TV:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved