Στέφανος Ληναίος: Τι κάνει σήμερα ο 96χρονος ηθοποιός; Η απόφαση να αποσυρθεί & η τελευταία εμφάνιση
thomas daskalakis ndp photo agency thomasdask@yahoo.com
Showbiz

Στέφανος Ληναίος: Τι κάνει σήμερα ο 96χρονος ηθοποιός; Η απόφαση να αποσυρθεί & η τελευταία εμφάνιση

Ο Στέφανος Ληναίος υπήρξε ένας από τους πρωτεργάτες τη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, ερμηνεύοντας πρωταγωνιστικούς ρόλους πλάι σε σπουδαίους συναδέλφους του. Πώς είναι όμως σήμερα και τι κάνει στα 96 του χρόνια;

Μία πρόσφατη ανάρτηση στο facebook, με φωτογραφία του Στέφανου Ληναίου και λεζάντα την ηλικία του αλλά και την είδηση ότι είναι καλά στην υγεία του, έκανε πολλούς θαυμαστές του, ανθρώπους που τον θαύμασαν για το ταλέντο του, να αναθαρρήσουν.

Στέφανος Ληναίος: Η βιογραφία που ετοιμάζει για να εκδοθεί αφού «φύγει»

201711211355040.7570_STEFANOS_LINEOS_ELI_FOTIOY_20112017.jpg

Ο Στέφανος Ληναίος ποτέ δεν υπήρξε λάτρης της δημοσιότητας και πάντα κρατούσε τις απαραίτητες αποστάσεις. Το μόνο που είναι γνωστό για την προσωπική του ζωή είναι μοιράζεται εδώ και πολλές δεκαετίες τη ζωή του με την επίσης σπουδαία ηθοποιό Έλλη Φωτίου με την οποία υπήρξαν και καλλιτεχνικό ζευγάρι στο θέατρο και τον κινηματογράφο. Το ζευγάρι απέκτησε δύο παιδιά, τη Μαργαρίτα-Κυριακή Μυτιληναίου και τον Γεώργιο-Αλέξανδρο Μυτιληναίο. Μυτιληναίος άλλωστε είναι και το πραγματικό όνομα του ηθοποιού που για χάρη συντομίας το έκανε Ληναίος.

STEFANOS-LINAIOS.jpg

Η συγκεκριμένη φωτογραφία ανέβηκε στη σελίδα «ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟΣ ΠΑΛΙΟΣ ΕΛΛHΝΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ» στο facebook

Στην άκρη για τη νέα γενιά!

Η τελευταία φορά που απαθανάτισε δημόσια σε έξοδό του τον Στέφανο Ληναίο ο φωτογραφικός φακός ήταν το 2019 όταν μαζί με την Έλλη Φωτίου είχαν δώσει το παρών σε βραδιά ποίησης.

Οι δύο ηθοποιοί μεγαλουργούσαν στη θεατρική στέγη που είχαν δημιουργήσει, το θέατρο Άλφα, ανεβάζοντας σπουδαία έργα του παγκόσμιου θεάτρου, όμως πριν από μερικά χρόνια πήραν την απόφαση να παραχωρήσουν το θέατρο στον ηθοποιό, παρουσιαστή και θεατρικό επιχειρηματία Τάσο Ιορδανίδη.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved