Αναστασία Παντούση - Ιωάννης Παπαζήσης: Ονειρικά στιγμιότυπα από το road trip στην Ιταλία
Showbiz

Αναστασία Παντούση - Ιωάννης Παπαζήσης: Ονειρικά στιγμιότυπα από το road trip στην Ιταλία

Η Αναστασία Παντούση και ο Ιωάννης Παπαζήσης επέλεξαν να κάνουν διακοπές στο εξωτερικό! 

Συγκεκριμένα, επέλεξαν να κάνουν ένα road trip στην Ιταλία και τόσο ο Ιωάννης όσο και η Αναστασία δημοσίευσαν φωτογραφίες από τα μαγευτικά τοπία που επισκέφτηκαν.

pantousi-papazisis_252863_470218_type13262.jpg

Οι δύο ηθοποιοί, που φέτος κλείνουν δύο χρόνια σχέσης, γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς «Το κόκκινο ποτάμι», στην οποία πρωταγωνιστούσαν. Η πρώτη γνωριμία εξελίχθηκε σε φιλία και αργότερα σε ερωτική έλξη.

Όταν έγιναν ζευγάρι, αποφάσισαν να διαφυλάσσουν την προσωπική τους ζωή. Οι κοινές τους εμφανίσεις είναι εξαιρετικά σπάνιες, ωστόσο η πρόσφατη ανάρτηση που έκανε η Αναστασία -μια ασπρόμαυρη φωτογραφία όπου οι δυο τους εμφανίζονται με μαγιό ήταν μια κίνηση που δείχνει ότι το ζευγάρι αρχίζει να εξωτερικεύει τη σχέση του.

Η αγαπημένη ηθοποιός, φέτος, με την ερμηνεία της στη σειρά «Ναυάγιο» στο Μega αλλά και στο θεατρικό «Ξαφνικά πέρυσι το καλοκαίρι» του Τενεσί Ουίλιαμς, κέρδισε τις εντυπώσεις. Ο Ιωάννης Παπαζήσης με τον ρόλο του στον δεύτερο κύκλο της σειράς «Ο όρκος» της ΕΡΤ αλλά και μέσα από το ERTflix κατάφερε να συνεπάρει το κοινό που τον ακολουθεί πιστά. Πηγή: Realife

Διαβάστε επίσης:

Η ατάκα της Παντούση που ξάφνιασε τη Μενεγάκη - «Σιγά μην είναι κανένα κρατικό μυστικό»

Ιωάννης Παπαζήσης: Το σπάνιο στιγμιότυπο με την Παντούση - Ποζάρουν αγκαλιασμένοι

Αναστασία Παντούση: «Σωθήκαμε από θαύμα, θυμάμαι το εκκωφαντικό μπαμ, την αγωνία, τα κλάματα...»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved