Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Τι συνέβη & χάλασε η γιορτή της; «Ο Δεκαπενταύγουστος δεν μας πήγε πολύ καλά»
Showbiz

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Τι συνέβη & χάλασε η γιορτή της; «Ο Δεκαπενταύγουστος δεν μας πήγε πολύ καλά»

Ποιος χάλασε τη γιορτή της Μαριαλένας Ρουμελιώτη ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου;

Όπως ανέφερε, ένας φίλος της έπεσε θύμα κλοπής χθες το βράδυ, 15 Αυγούστου, με αποτέλεσμα να αφήσουν στην άκρη τους εορτασμούς προκειμένου να βρουν τι συμβαίνει.

Photo-by-Marialena-Roymeliwth-on-July-17-2024.-May-be-a-black-and-white-image-of-1-person-wetsuit-and-body-of-water..jpg

Όπως τόνισε σε instastories, του έκλεψαν ένα τσαντάκι στο οποίο είχε μέσα προσωπικά αντικείμενα, χρήματα και τα χαρτιά του και υπογράμμισε ότι κάποιον έχουν στο μυαλό τους που το έκανε.

Photo-shared-by-Sakis-Katsoulis-on-July-27-2024-tagging-@marialena.rou.-May-be-an-image-of-1-person-boat-racing-boat-sail-and-yacht..jpg

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Εμάς ο Δεκαπενταύγουστος δεν πήγε πολύ καλά, κάποιος μας μάτιασε, έκλεψαν το τσαντάκι του φίλου μας του Θοδωρή. Χθες γίναμε, FBI συγκεκριμένα για να μπορέσουμε να το βρούμε. Είχε πολλά πράγματα μέσα: Ταυτότητες, κάρτες, χρήματα... Καταλαβαίνετε την κατάσταση εν μέσω των διακοπών να χάνεις όλα σου τα πράγματα».

Και πρόσθεσε η Μαριαλένα:

«Σίγουρα πάει κάπου το μυαλό όλων μας, από κάποια πράγματα που συνδυάσαμε. Ελπίζω να βρεθεί αυτός που το 'κανε γιατί είναι πολύ κρίμα ανήμερα της Παναγίας να σου συμβαίνει κάτι τέτοιο. Εύχομαι όλα να πάνε καλά και αισιοδοξία για να είναι ο φίλος μας καλά. Αν δεν είναι ένας στην παρέα καλά, δεν είναι κανένας».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved